محمدی والا:

امنیت عاشورایی هراسی از تهدید‌های یزیدیان زمان ندارد

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی آموزشکده‌ها و دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای کشور: امنیت عاشورایی هراسی از تهدید‌های یزیدیان زمان ندارد.
کد خبر: ۲۱۳۵۵۴
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۷ - 17November 2016
امنیت عاشورایی هراسی از تهدید‌های یزیدیان زمان نداردبه گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «محمد محمدی والا» مسئول سیاسی بسیج دانشجویی آموزشکده‌ها و دانشکده های فنی و حرفه‌ای کشور  در اظهار کرد: اخیراً گروهگ های تروریستی – تکفیری مانند داعش و یزیدیان زمان در آستانه ی اربعین حسینی (ع) اقدام به تهدید امت عاشورایی در راهپیمایی بزرگ و تاریخی اربعین حسینی نموده اند که هدف از این اقدام ، ایجاد رعب و وحشت بوده و هست.

وی در ادامه گفت: حرامیان لشکر کفر اخیراً از طریق فضای مجازی همانند فیس بوک و… علیه ملت عاشورایی عراق و کشورهای اسلامی این مانور روانی ایجاد هراس را به وجود آورده اند که به یاری خداوند قادر و متعال راه به جایی نخواهد برد.این گروه های حرامی ، تکفیری که به شدت مورد حمایت جهان استکباری از جمله آمریکا ، انگلیس، عربستان سعودی و… هستند در واپسین روزهای خود چاره ای جز این کار را هم ندارند.

این فعال سیاسی دانشجویی بیان کرد: قطعاً به لطف خدا و حضرت ولی عصر (عج) و همت پاسداران گمنام حتی یک تار مو از سر زائران اباعبداله الحسن (ع) کم نخواهد شد.اگر خدایی ناکرده کوچکترین اقدامی در راهپیمایی اربعین حسینی (ع) از سوی آنان سربزند با پاسخ کوبنده و فراموش ناشدنی امت عاشورایی مواجه خواهد شد.

منبع: کرمانشاه آنلاین

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار