فرمانده سپاه ناحیه ساری خبر داد؛

اجرای 60 برنامه شاخص به مناسبت هفته بسیج در ساری/ برگزاری یادواره‌های شهدا با عنوان آبروی‌محله

فرمانده سپاه ناحیه ساری با بیان اینکه 60 برنامه شاخص در هفته بسیج برگزار می‌شود، گفت: برنامه شاخص آبروی‌محله با محوریت یادواره‌های شهدای محله محور در این هفته اجرا می‌شود.
کد خبر: ۲۱۳۶۵۲
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۱ - 18November 2016

به گزارش دفاع پرس از مازندران، علی خادم فرمانده سپاه ناحیه ساری امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بسیج برای تحقق زندگی با سعادت برای آحاد ملت است، افزود: حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی از مأموریت‌های اصلی بسیج است.

 خادم با بیان اینکه بسیج راهیاب و جست‌وجوگر خیر‌خواهی برای همه ملت است، گفت: تفکر بسیجی تفکر اسلام ناب است.

وی با اشاه به اینکه تفکر بسیجی را تفکر اولیای خدا است، اظهار کرد: عدالت‌خواهی، ظلم‌ستیزی، ایثارگری کریمانه، پیوند و بیعت با ولایت، ایمان و خلوص، حریت در عبودیت، شهادت‌طلبی عاشقانه، تواضع، شجاعت، دلاوری و ابتکار و خلاقیت از ویژگی تفکر بسیجی است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ساری با اعلام اینکه بیش از 500 برنامه عمومی در سطح رده‌های مقاومت در هفته بسیج اجرایی و عملیاتی می‌شود، افزود:60 برنامه شاخص با بیش از 20 عنوان برنامه در هفته بسیج برگزار می‌شود.

وی در ادامه از اجرای همایش مشترک ائمه جماعات و هیأت امنا و فرماندهان پایگاه‌ها به عنوان پیش مقدمه برنامه های هفته بسیج یاد کرد و گفت: این برنامه در روز گذشته برگزار شده است.

خادم برگزاری برنامه کوهپیمایی بسیجیان را نیز از برنامه های این مناسبت اعلام کرد و افزود: مراسم عاشقان ولایت در سطح کل حوزه‌های مقاومت، یادواره‌های شهدا در سطح شهرستان عملیاتی می‌شود

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ساری با بیان اینکه  در روز یک‌شنبه 30 آبان‌ماه برنامه شاخصی با عنوان بسیج پژواک ندای زینب با پیاده‌روی به مناسبت اربعین تا امامزاده عباس ساری برگزار می‌شود، بیان کرد: برگزاری نشست هیأت یاوران ولایت در سطح شهرستان و در حسینیه عاشقان کربلا، افتتاح ساختمان‌های پایگاه مقاومت و دیدار با خانواده‌های شهدا از دیگر برنامه‌های این هفته است.

خادم از برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در بوستان ملل  یاد کرد و گفت: این برنامه یکی از برنامه های شاخص این مناسبت است.

وی با بیان اینکه سال گذشته در بخش اقتصاد مقاومتی حدود 5 میلیارد تومان وام به بسیجیان برای 253 اشتغال داده شده است، عنوان کرد: امسال تاکنون 4 میلیارد تومان و بیش از 175 نفر وام دریافت کردند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ساری با اشاره به اجرایی شدن طرح واکسیناسیون طیور در روستاها اظهار کرد: همچنین به این مناسبت برنامه های نهضت‌های روشنگری با موضوعات مختلف در سطح شهرستان در بحث بصیرت‌افزایی و دشمن‌شناسی، چالش‌های اجتماعی روز، کانون خانواده و افزایش جمعیت در سطح شهرستان اجرا می‌شود.

وی به برگزاری همایش‌های بصیرتی خاص برای سرگروه‌های صالحین، تبیین گفتمان انقلابی‌گری، مسابقات ورزشی در سطح شهرستان در هفته بسیج اشاره کرد و افزود: همچنین کلاس‌های مهارت‌افزایی توسط اقشار مهندسین، جشنواره‌های علمی و پژوهشی و همایش‌های فراوان در بحث اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود.

 فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ساری از برگزاری برنامه شاخص با عنوان آبروی‌محله با محوریت یادواره‌های شهدای محله محور در هفته بسیج خبر داد و افزود: غبار‌روبی، عطر افشانی گلزار شهدا نیز در سطح شهرستان انجام می‌شود.

وی برگزاری همایش نهضت ما زنده‌ایم  رابرای روشنگری و ریشه‌یابی حجاب توسط بسیج جامعه زنان را از دیگر برنامه های هفته بسیج دانست و گفت: در طول هفته بسیج در چندین روستای محروم ویزیت رایگان انجام می‌شود.

وی در بخش دیگر سخنان خود اضافه کرد: در روز جمعه پنجم آذر ماه برنامه شاخص صبحگاه با حضور پنج هزار نفر از بسیجیان برگزار می‌شود.

 انتهای پیام/ 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار