انتقال دو هزار زائر دارای رویداد از مرز مهران به مرزهای جنوبی کشور

معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام گفت: با توجه به بسته بودن مرز مهران 2 هزار نفر از زائرانی که دارای گذرنامه و روادید معتبر بودند به صورت رایگان به مرزهای شلمچه و چزابه منتقل شدند.
کد خبر: ۲۱۳۶۹۸
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۹ - 18November 2016
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «حسین کلانتری» معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام روز جمعه در گفت وگویی اظهار کرد: همچنین ده ها دستگاه اتوبوس برای انتقال و بازگشت زائرانی که بدون روادید و مدارک قانونی خروج از کشور به پایانه مرزی مهران سفر کرده اند، اختصاص یافته است.

وی با تاکید بر این که امکان خروج زائران و تردد به عتبات عالیات از طریق مرز مهران وجود ندارد اضافه کرد: زائرانی که دارای مدارک معتبر باشند به مرزهای جنوبی هدایت شده و دیگر زائران به منازل خود بازگشت داده می شوند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام با اشاره به آغاز موج بازگشت زائران در مرز مهران، اضافه کرد: روز گذشته 60 هزار زائر از این مرز وارد کشور شدند و در مجموع از جمعه 21 آبانماه مصادف با یازدهم ماه صفر تاکنون 250 زائر از طریق مرز مهران وارد کشور شدند.

کلانتری با بیان این که مراجعه زائران بدون گذرنامه و روادید معتبر به مرز مهران باعث اختلال در تردد زائران شد اظهار کرد: در حال حاضر نیز مرز مهران همچنان از طرف مسئولان عراقی بسته است.

براساس اعلام مسئولان ستاد اربعین استان ایلام تا روز گذشته بیش از یک میلیون زائر از مرز بین المللی مهران وارد کشور عراق شدند و فرآیند بازگشت زائران نیز آغاز شده و تاکنون بیش از 200 هزار زائر وارد کشور شده اند.

مرز مهران در 95 کیلومتری جنوب غربی ایلام به دلیل کوتاهی مسیر و نزدیکی به شهرهای مذهبی عراق و امنیت مطلوب، مهمترین کانون تردد زائران به عتبات عالیات محسوب می شود.

منبع: ایرنا

برچسب ها: عراق ، کربلا ، اربعین
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار