تقدیر و تکریم از 750 موکب عراقی
مسئول نمایندگی بعثه رهبر معظم انقلاب در عراق گفت: مردم عراق در اربعین حسینی میزبانی بسیار کریمانهای از زائران حسینی دارند و به همین منظور از 750 موکب عراقی به نمایندگی از موکبهای حسینی این کشور تقدیر و تکریم شدند.

به گزارش گروه سایر رسانه های
دفاع پرس، «حجت الاسلام نجف نجفی» امروز (جمعه) در گفت وگویی با ستودن تلاش موکبهای عراقی و مردم این کشور در میزبانی از زائران حسینی افزود: میزبانی مردم عراقی از زایران حسینی بسیار مخلصانه، کریمانه و ستودنی است.
وی ادامه داد: مسئولیت اجرای طرح تکریم مسئولان موکبهای عراقی توسط کمیته فرهنگی ستاد اربعین حسینی اجرا شد.
نجفی با بیان اینکه تقدیر و تکریم مسئولان موکبهای عراقی در سالهای آینده گستردهتر خواهد شد، افزود: از مسئولان موکبهای عراقی با یک جلد کلامالله مجید، تقدیرنامه و پرچم مزین به شعار «انی احامی ابدا عن دینی» (من هرگز از دینم دست برنمیدارم)، تقدیر شد.
سرکنسول ایران در کربلا نیز اعلام کرد که در اربعین امسال، با هماهنگی نیروهای بسیج مردمی کربلا، سه هزار خانه به ظرفیت 100 هزار نفر، برای زائران ایرانی سازماندهی شده است. البته این تعداد خانه، به غیر از منازل و موکبهایی است دیگر مردم کربلا پذیرای زائران هستند.
براساس آخرین آمار اعلام شده تا چهارشنبه شب این هفته، برای بیش از یک میلیون و 950 هزار زائر ایرانی، روادید صادر شده است.
منبع: ایرنا