امضای قرارداد ۷۰ میلیون یورویی برای تولید رادیوداروها در کشور
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی از امضای قرارداد ۷۰ میلیون یورویی برای تولید و صادرات رادیوداروها خبر داد و گفت: اکنون یک میلیون نفر در کشور از رادیودارو استفاده میکنند.
به گزارش گروه اخبار داخلی
دفاع پرس، علیاکبر صالحی صبح شنبه در مراسم آغاز عملیات اجرایی اورژانس هستهای در بوشهر اظهار داشت: گامهای مهمی به منظور بهرهمندی بیماران از رادیورداروها در سطح کشور برداشته است و شاهد امضای تفاهمنامه با طرف خارجی هستیم.
وی با اشاره به امضای قرارداد ۷۰ میلیون یورویی JMP با طرف خارجی برای تولید رادیودارو، خاطرنشان کرد: هماکنون یک میلیون بیمار در کشور از خدمات رادیو دارو استفاده میکنند.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به تامین اعتبار این قرارداد از صندوق توسعه ملی، اضافه کرد: امیدواریم تا سه سال آینده در اجرای این طرح، رادیوداروها را تولید و صادر کنیم.
وی اضافه کرد: استان بوشهر به عنوان قطب هستهای کشور شناخته میشود و امروز شاهد آغاز عملیات اجرایی اورژانس هستهای در بوشهر هستیم که در مجموع سه اورژانس هستهای در شهرهای بوشهر، تهران و اراک ساخته میشود.
صالحی با اشاره به ساخت اورژانس هستهای بوشهر در هشت هزار متر مربع، اضافه کرد: با احداث بیمارستان جامع و همچنین بیمارستان قلب شاهد ایجاد تحول عظیمی در بخش سلامت استان بوشهر خواهیم بود.
وی با اشاره به امضای تفاهمنامهای با بخشهای مختلف از جمله وزارت نفت و حوزه کشاورزی برای تولید محصولات جدید، گفت: استفاده از فناوری هستهای در این بخشها زمینهساز تحول خواهد بود.
معاون رئیس جمهور یکی از موارد استفاده فناوریهای هستهای را مبارزه با آفات و مقاومسازی محصولات کشاورزی عنوان کرد و افزود: کرم گلوگاه انار خسارت زیادی به باغات زده است که با تولید محصولات و استفاده از فناوری هستهای شاهد اقدامات خوبی در این حوزه خواهیم بود.
وی با اشاره به آغاز ساخت دو نیروگاه اتمی در بوشهر بیان کرد: ساخت دو نیروگاه اتمی در بوشهر با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد دلار آغاز شده که قسط نخست این پروژه دو هفته آینده با موافقت بانک مرکزی پرداخت میشود.
صالحی با اشاره به سرمایهگذاری ۳۰ هزار میلیارد تومانی نیروگاه اتمی بوشهر گفت: در اجرای ساخت دو نیروگاه اتمی در بوشهر ۳۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری میشود که قسط نخست این پروژه مهم دو هفته آینده پرداخت میشود.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه تامین آب آشامیدنی نشانه حیات در منطقه است خاطرنشان کرد: دو نیروگاه اتمی بوشهر با رویکرد و قابلیت ایجاد آب شیرینکن به ظرفیت روزانه ۲۰۰ هزار متر مکعب ساخته میشود که ظرفیت تولید آب آشامیدنی در استان بوشهر افزایش میدهد.