سیف‌الله معلمی:

دست‌نوشته‌های «حبیب‌الله معلمی» منتشر می‌شود/ قرار گرفتن در موزه دفاع مقدس

فرزند مرحوم حبیب‌الله معلمی از انتشار دست نوشته‌های پدرش و قرار گرفتن آن در موزه دفاع مقدس خبرداد و گفت: مجموعه خاطرات و دست‌نوشته‌های پدرم قرار است در بخشی از موزه دفاع مقدس قرار گیرد و زندگینامه مصوری از ایشان منتشر شود.
کد خبر: ۲۱۴۰۹۴
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۶ - 21November 2016
دست‌نوشته‌های «حبیب‌الله معلمی» منتشر می‌شود/ قرار گرفتن در موزه دفاع مقدسبه گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، سیف الله معلمی فرزند حبیب الله معلمی شاعر نوحه های انقلابی و دفاع مقدس پیرامون انتشار مجموعه اشعار پدرش اظهار داشت: در حال آماده سازی و مهیا کردن دیوانی از اشعار پدرم هستیم.
وی در ادامه با بیان اینکه حاج حبیب الله پنج دیوان منتشر شده دارد و در کنار آن بسیاری از اشعارش همچنان چاپ نشده باقی است گفت: شور عاشورا، خیمه گاه نور، وادی عشق، گلواژه ماتم، پیام خون، منتشر شده اند اما در کنار این بسیاری از اشعار در موضوعات دفاع مقدس در انتظار چاپ هستند.

فرزند این شاعر انقلابی در ادامه با بیان اینکه در نظر داریم در مورد هر یک از معصومین یا ائمه به شکل مستقل اشعار ایشان را منتشر کنیم توضیح داد: بنا داریم مثلا با محوریت حضرت زینب(س) اشعار ایشان را در قالب یک دیوان چاپ کنیم.

معلمی همچنین از گردآوری خاطرات، مصاحبه با مداحان و سرداران پیرامون پدرش اشاره کرد و ابراز داشت: زندگی نامه مصور حاج حبیب الله معلمی در دست گردآوری است در این مجموعه مصاحبه‌هایی با مداحانی چون آهنگران، کویتی پور و تعدادی از سرداران دوران دفاع مقدس صورت گرفته است که در کنار خاطرات و تصاویر ایشان چاپ می‌شود.

فرزند این شاعر همچنین به اختصاص بخشی در موزه دفاع مقدس به حاج حبیب‌الله معلمی اشاره کرد و متذکر شد: در صدد هستیم تعداد زیادی از تصاویر مرحوم معلمی در کنار رزمندگان و سردارهای دوران دفاع مقدس را در موزه دفاع مقدس قرار دهیم. در کنار این تصاویر دست‌نوشته های پدرم نیز قرار می‌گیرد.

گفتنی است، حبیب الله معلمی فرزند نصیر سال 1305 شمسی در شهرستان رامهرمز دیده به جهان گشود. وی دروس ابتدایی را در مکتبخانه گذراند و ادامه‌ آن را تا سیکل قدیم پی گرفت و پدرش که معلم قرآن بود او را با این کتاب آسمانی آشنا کرد.

معلمی در سال 1340 از رامهرمز به اهواز مهاجرت کرد و در زمینی در کنار رودخانه کارون و در کیانپارس کنونی کشاورزی می کرد. با آغاز جنگ تحمیلی در اهواز به عنوان یکی از مهمترین شهرهای جنگی ایران در فرصتهای بسیاری همراه با فرزندانش در سنگرهای دفاع هم حضور داشت و همزمان به سرودن اشعار نیز می پرداخت که خاطره نخستین نوحه ای که به صادق آهنگران داد.

عمده سروده‌های وی توسط صادق آهنگران، مداح نام ‌آشنای جبهه‌ها اجرا شده است. بیشتر اشعار معلمی در کتاب «خونین نامه‌ عاشقان حسین» در دو جلد و در زمان جنگ توسط انتشارات سپاه پاسداران چاپ و منتشر شد، کتاب شعر «وادی عشق» نیز از کارهای اوست.
 
منبع: فارس
نظر شما
پربیننده ها