سرفرازان علم و عمل/ 27

دانشجویی که در سومار آسمانی شد

شهيد «اصغر نعمت الهی» در حالی که پرونده درخشانی از خدمت‌رسانی به مردم از خود به ثبت رسانده بود، در تاريخ 12 مهر 1361 در منطقه سومار و در عمليات مسلم ابن عقيل مورد اصابت تركش خمپاره قرار گرفت و به شهادت رسيد.
کد خبر: ۲۱۴۵۵۹
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۰۱:۰۱ - 07December 2016

به گزارش دفاع پرس از یزد، شهيد «اصغر نعمت الهی» در 25 اسفند 1339 در يزد به دنيا آمد. تحصيلات ابتدايی، راهنمايی و متوسطه را در دبستان شاه ولی، مدرسه راهنمايی اسدی رمضانی، دبيرستان رسوليان گذراند.

سپس در كنكور سراسری شركت كرد و در رشته برق و الكترونيک با رتبه 36 به دانشكده فنی تهران راه يافت. اما پس از گذشت يک سال و تعطيلی دانشگاه‌ها به يزد بازگشت و چندی در جهاد سازندگي و هيئت واگذاری زمين به فعاليت پرداخت.

آنگاه رهسپار تهران شد و مدتی در جهاد دانشگاهی خدمت كرد. همچنين به دانشجويان پيرو خط امام پيوست و در تسخير لانه جاسوسي آمريكا حضوری فعال داشت. زمانی نيز برای تدريس و خدمت به مردم جنگ زده و محروم ايلام به آنجا رفت.

سپس از آنجا عازم جبهه‌های نبرد شد و سرانجام در تاريخ 1361.7.12 در منطقه سومار و در عمليات مسلم ابن عقيل مورد اصابت تركش خمپاره قرار گرفت و به شهادت رسيد.

پيكر مطهرش را به شکل باشكوهی تشييع و سپس درگلزار شهدای خلدبرين به خاک سپردند.

شهيد نعمت الهی از هوش و استعداد سرشاری برخوردار و همواره در دوران تحصيل شاگردی ممتاز بود. بسيار مطالعه می كرد و با كتاب انس داشت.

احترام به پدر و مادر و اطاعت از آنان، رعايت ادب، تبسم هميشگی، مهربانی، عشق به امام، اخلاص، تقيد به مستحبات، قرائت يك حزب از قرآن در هر روز و سخت كوشی و پاكدامنی از جمله ويژگی های اخلاقی و رفتاری او بشمار می رفت.

وی در يكی از نامه‌های ارسالی خطاب به پدر و مادر آورده است: «جانان من دوری سخت است؛ ولی چه مي شود كرد نافرمانی از حق سخت‌تر از نديدن رويتان ناگوار است، ولی دوری از جمالش ناگوارتر، هر روز به شما سلام نكردن و جواب پر مهر نشنيدن عقده آور است؛ ولی ياد سلام او عقده‌گشاست»

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها