رنجبرزاده خبر داد؛

تدوین طرح سه‌فوریتی برای مقابله با مصوبه سنای آمریکا

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی از تدوین طرحی سه‌فوریتی برای مقابله با مصوبه سنای آمریکا از سوی نمایندگان خبر داد.
کد خبر: ۲۱۵۷۷۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۲ - 02December 2016
تدوین طرح سه‌فوریتی برای مقابله با مصوبه سنای آمریکابه گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، اکبر رنجبرزاده عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی، از تدوین طرحی سه‌فوریتی از سوی نمایندگان پارلمان برای مقابله با مصوبه اخیر مجلس سنای آمریکا در جهت تمدید 10ساله تحریم‌های کشورمان خبر داد و گفت: این طرح احتمالاً روز یکشنبه 14 آذر تقدیم هیئت رئیسه مجلس می‌شود.

وی ادامه داد: اگر این طرح روز یکشنبه تقدیم هیئت‌رئیسه و سه‌فوریت آن تصویب شود در همان روز ماده واحده و تبصره آن بررسی می‌شود.

نماینده مردم اسد‌آباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه  این طرح یک ماده واحده و پنج تبصره دارد، افزود: در این طرح باید دولت را مکلف کنیم تا از آمریکا به‌دلیل نقض مکرر برجام در مراجع ذی‌صلاح بین‌المللی شکایت کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس با تأکید بر اینکه این طرح واکنش تهاجمی به مصوبه اخیر مجلس نمایندگان و سنای آمریکا خواهد بود، تصریح کرد: امیدوارم این طرح بدون مخالفی در مجلس رأی بیاورد.

رنجبرزاده مصوبات اخیر مجلس سنا و نمایندگان آمریکا را نقض صریح برجام دانست و ادامه داد: مصوبه اخیر در این مجلس خسارت جدی به منافع ملی کشورمان وارد می‌کند و از این‌ رو نمایندگان نیز باید در مجلس ایران با آن مقابله کنند.

سناتورهای آمریکایی در جلسه روز گذشته خود طرح تمدید تحریم‌های 10ساله ایران را که ماه گذشته توسط مجلس نمایندگان به تصویب رسیده بود، تصویب کردند.

طرح تمدید 10ساله قانون تحریم‌های ایران با 99 رأی مثبت در برابر صفر رأی منفی در سنا به تصویب رسید.

به گزارش تسنیم، حتی اگر اوباما نیز رأی سنا را وتو کند این طرح باز هم به قانون تبدیل می‌شود، چرا که بیش از دوسوم در هر دو مجلس به این طرح رأی داده‌اند.

مجلس نمایندگان آمریکا ماه گذشته به تمدید تحریم‌ها علیه ایران رأی داد. این تحریم‌ها اولین بار در سال 1996 میلادی و با هدف مجازات سرمایه‌گذاری در صنعت انرژی ایران و با ادعای مهار دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای به تصویب رسید و تا پایان سال 2016 میلادی منقضی خواهد شد.

رویترز روز سه‌شنبه نوشت که اگر طرح تمدید تحریم‌ها علیه ایران در سنا به تصویب برسد، برای امضا به کاخ سفید فرستاده خواهد شد و با امضای «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا قانونی می‌شود.

یک مقام ارشد دولت آمریکا  اعلام کرده بود که تصویب تمدید این تحریم‌ها علیه ایران نقض توافق هسته‌ای به شمار نمی‌آید.
 
منبع: تسنیم
نظر شما
پربیننده ها