افراط و تفريط در دين اسلام نكوهيده است

سیاوش پور تعادل را يكی از شاخصه های عدالت دانست و اظهار کرد: در دين اسلام افراط و تفريط نكوهيده و همواره بر تعادل تاكيد شده است.
کد خبر: ۲۱۶۲۷۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۰۳:۰۰ - 06December 2016
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، احمد سیاوش پور، رئیس کل دادگستری استان گیلان امروز، ۱۵ آذر در جمع کارآموزان قضایی استان، با اشاره به اهميت قضاوت و جايگاه آن، تعادل را يكی از شاخصه های عدالت دانست و اظهار کرد: در دين اسلام افراط و تفريط نكوهيده و همواره بر تعادل تاكيد شده است.
 
وی تعادل در قضاوت را دارای اهميت بالایی دانست و افزود: عدم تعادل اخلاقی موجب صدور آرا و احكام غير متقن و ناصحيح می شود.
 
اين مقام ارشد قضایی يادآور شد: مسئولان دستگاه قضایی بايد تعادل را در همه ابعاد آن مورد توجه  قرار داده و خصوصا در برخورد با شاكی، مجرم و ارباب رجوع و ضابطين قضایی جوانب انصاف را رعايت نمايند.
 
سياوش پور با بيان اينكه قاطعيت با عدالت و تعادل تعارضی ندارد، خاطرنشان كرد: نبايد به بهانه اعمال قاطعيت، اصول اخلاقی ناديده گرفته شود و رفتار ناخوشايندی با طرفين پرونده صورت گيرد.
 
وی تعادل را نمايانگر شخصيت و ماهيت قاضی دانست و گفت: داشتن آرامش، وقار و خويشنتداری از لوازم قضاوت می باشد.
 
رئيس كل دادگستری گیلان با اشاره به اينكه تعادل بايد در انشاء آراء قضایی نيز جلوه گر باشد، افزود:  استفاده از كلمات وزين و فاخر و به كار بردن اصطلاحات مناسب، زيبنده قضاوت می باشد.
 
سیاوش پور در پايان با تاكيد بر اينكه نبايد براساس سليقه شخصی در مسير اثبات محكوميت شخصی قدم برداشت، عنوان کرد: هرگاه از تعادل خارج شدید، بدانيد از مسير عدالت منحرف گشته ايد.
 
منبع:ایکنا
نظر شما
پربیننده ها