نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

وظیفه نیروی انتظامی یک مسئولیت الهی است

نماینده ولی فقیه در استان زنجان با تاکید بر اینکه کار نیروی انتظامی نیازمند بصیرت است، گفت: باید به وظایف نیروی انتظامی به دید یک مسئولیت الهی نگاه شود.
کد خبر: ۲۱۶۸۹۲
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۷ - 10December 2016

به گزارش دفاع پرس از زنجان، آیت‌الله شیخ علی خاتمی در مراسم افتتاحیه ششمین دوره بصیرت غیر متمرکزی استانی فرماندهی انتظامی استان زنجان اظهار داشت: نیروی انتظامی یکی از نهادهای بسیار مهم و تاثیر گذار در بحث امنیت اجتماعی است.

وی با بیان اینکه کار پلیس بسیار سخت و دشوار بوده و با توجه به این تنوع و پیچیدگی نیازمند بصیرت است، تصریح کرد: با توجه به اینکه وظایف این نهاد بسیار سنگین است باید به وظایف نیروی انتظامی به دید یک مسئولیت الهی نگاه کرد.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان با تاکید بر اینکه هر چه آگاهی کارکنان پلیس بیشتر باشد امنیت مردم بالاتر رفته و بیشتر تامین می‌شود، اضافه کرد: کار نیروی انتظامی از حساس‌ترین کارها به شمار می‌رود که کارکنان آن در راستای ایجاد امنیت در کشور تلاش می‌کنند.

خاتمی با بیان اینکه کارکنان نیروی انتظامی در طول شبانه روز به مردم خدمت می‌کنند، یادآور شد: این افراد زحمت‌کش بیشترین ارتباط را با مردم دارند.

وی با تاکید بر اینکه اشرار و قاچاقچیان باید از شنیدن نام نیروی انتظامی بر خود بلرزند، افزود: نام پلیس باید برای مردم امنیت بخش باشد.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان ادامه داد: در راه انقلاب اسلامی 200 هزار شهید تقدیم کرده‌ایم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار