در این دیدار همسر شهید به ذکر خاطراتی از رشادت ها و وصایای این شهید والا مقام پرداخت.
در ادامه سردار نجاتی مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، فداکاری های شهدا را ماندگار دانست و گفت: شهید شمس آبادی از اسطوره های سپاه بود و همیشه در مشکلات یاریگر همرزمان و همکارانش بود.
سردار نجاتی با بیان اینکه در نظام جمهوری اسلامی مسئولیت پذیری باید با نگاه مهدوی باشد، خاطر نشان کرد: شهید شمس آبادی با چنین نگاه مسئولت مدارانه، احساس تکلیف کرد و در این جبهه مقدس حضور پیدا کرد و تا پای جان از اعتقادات و مقدسات دفاع کرد و جان گرانبهای خود را تقدیم نمود.
گفتنی است سردار شهید حسنعلی شمس آبادی در سال 1347 در روستای شمس آباد از توابع شهرستان جوین متولد شد. وی در دوران دفاع مقدس، از دیده بانان توپخانه در واحد ادوات بود. این دیده بان دوران دفاع در سوم اسفند سال۹۴ عازم سوریه شد و پس از توفیق اولین زیارت خود در بارگاه حضرت زینب(س) و حضرت رقیه (س) عازم حلب شد.
وی پس از ۱۲ روز دیده بانی و نبرد با تکفیریها در منطقه سوق الجیشی شهرک العیس حومه حلب و با به هلاکت رساندن بیش از ۲۰۰ نفر از خوارج تکفیری با هدایت دقیق گلوله های توپخانه به درجه رفیع شهادت رسید.
آن گونه محمد حصاری هم رزم و دوست شهید شمس آبادی می گوید: این سردار شهید در هفدهمین روز از اسفندماه سال 1394 پس از حدود ۴ ساعت نبرد رو در رو و آتشباری شدید موفق به دفع حمله خوارج النصره می شود، ولی متأسفانه در غروب همان روز با نفوذ یکی از عوامل جبهه النصره به سنگر وی با هدف گرفتن دیده راست او و شلیک رگبار گلوله بر پیکرش قصه ” دیده بان” به پایان می رسد.