زندگی دو شهید از شهدای انقلاب مشهد کتاب می‌شود

کتاب زندگی سرباز شهید محسن کاشانی و شهیده 12 ساله، ناهید اسدی از شهدای انقلاب مشهد پاییز سال آینده از سوی انتشارات «بوی شهر بهشت» روانه بازار خواهد شد.
کد خبر: ۲۱۷۲۷۸
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۰ - 12December 2016

به گزارش دفاع پرس از خراسان رضوی، سعید تشکری نویسنده کتاب زندگی شهید محسن کاشانی و شهیده ناهید اسدی در گفتگویی، ضمن اعلام این خبر گفت: متأسفانه ما در عرصه ادبیات انقلاب دچار ضعف فراوان هستیم ادبیات انقلاب ادبیاتی است که شهید شده و به علت بروز جنگ تحمیلی و شکل‌گیری ادبیات دفاع مقدس کمتر به آن توجه شده است؛ این در حالی است که توجه به ادبیات انقلاب مقدمه و اصل ورود به ادبیات دفاع مقدس است و توجه به این دوره تاریخی روایت ما از دوران بعد از انقلاب را روشن‌تر و ملموس‌تر خواهد ساخت.

وی با اشاره به داستان زندگی سرباز شهید محسن کاشانی گفت: شهید کاشانی در جریان‌سازی فرار سربازها از سربازخانه‌ها نقش موثری داشت. این شهید در حقیقت یک قهرمان جریان‌ساز بود که با کشتن فرمانده‌اش و پیوستنش به مردم انقلابی روند فرار سربازان از سربازخانه‌ها را در مشهد به نحوی کلید زد یا شاید سرعت و شدت بخشید.

وی در خصوص داستان زندگی شهیده اسدی نیز گفت: زندگی این دختر 12 ساله مملو از شور و شعور است. این دختر بچه، تنها النگوی طلای خود را به منزل مرجع تقلیدش می‌برد تا خرج انقلاب و تفکر انقلابی‌اش شود؛ باور چنین شعورمندی از یک دختربچه 12 ساله به خصوص در قیاس با شرایط امروز جامعه مایه‌‌ی شگفتی است.

تشکری با اشاره به اینکه مشهد شهدای زیادی در جریان انقلاب اسلامی تقدیم کرده است؛ بیان کرد: مخاطبان ما تشنه‌ی شنیدن از تاریخ و هویت شهر و دیارشان هستند و من این موضوع را پس از انتشار کتاب «مفتون و فیروزه» که کتابی است دو جلدی مربوط به انقلاب اسلامی در مشهد؛ درک کردم. اسقبال خوبی از این کتاب شد. متأسفانه ما رمان‌های شهری کمی داریم. رمان‌هایی که بتوانند با هویت مردم یک شهر ارتباط برقرار کنند و در جای‌جایشان رد و نشان هویت شهری دیده شود کم است؛ در حالی که این نیاز واقعاً وجود دارد. خوشبختانه با حمایت‌های معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در این رابطه کارهای خوبی در حال انجام است.

نویسنده کتاب «پاریس، پاریس» با اشاره به حمایت‌های معاون فرهنگی شهرداری مشهد و انتشارات شهرداری مشهد از رمان‌های مربوط به انقلاب مشهد، افزود: ادبیات انقلاب یک بافت تهییجی و متعهدانه در خود دارد که قابلیت تقویت داستان نویسی شهری را نیز دارا است؛ طیف افراد مشارکت‌کننده در انقلاب به ویژه انقلاب مشهد بسیار گسترده است. ادبیات داستانی باید به حوزه روایتگری این واقعه‌ مهم که از یک سو محلی محسوب شده و از سوی دیگر در پیوند با ساختار جامعه در کشور است؛ ورود پیدا کند و این نیاز به حمایت مسئولین دارد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها