داور جشنواره قرآنی مدهامتان:

مسجد نقش محوری در تعلیم و تربیت قرآنی دارد

«کریم‌زاده» گفت: چنانچه در احادیث تعلیم و تربیت هم به عنوان عبادت یاد شده است پس مسجد به عنوان محل عبادت می‌تواند جایگاه تعلیم و تربیتی داشته باشد.
کد خبر: ۲۱۷۸۶۶
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰ - 16December 2016
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «فرخنده کریم‌زاده» داور جشنواره قرآنی مدهامتان که در یازدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان به عنوان داور مسابقات خواهران، دو بخش حفظ و قرائت قرآن کریم را قضاوت می‌کند گفت: خواهران از مسابقات جشنواره مدهامتان استقبال شایسته ای داشته اند.

وی با بیان اینکه داوری مسابقات را از سال 1371 آغاز کرده و در کارنامه قضاوت خود داوری مسابقات بین‌المللی را نیز دارد، افزود: خوشبختانه طی سال‌های اخیر با گسترش موسسات آموزش قرآن کریم، حرکت‌های شایسته‌ای در زمینه حفظ قرآن کریم در بخش خواهران صورت گرفته است.

این داور مسابقات قرآنی ادامه داد: اگر رشته‌های مختلف قرآنی را از جنبه‌های مختلف اولویت‌بندی کنیم، طی سال‌های گذشته در بخش حفظ، قرائت و ترتیل به ترتیب شاهد رشد خواهران بوده‌ایم.

 وی همچنین به رویکرد کمی خواهران در گرایش به سمت قرآن کریم اشاره و بیان کرد: تنوع رشته‌های برگزاری مسابقات در بخش برادران موجب شده که تعداد برادران بیشتر از خواهران به نظر بیاید، در حالی که ما شاهدیم در برخی از ارگان‌ها و موسسات که مسابقات قرآنی برگزار می‌شود، تعداد خواهران از لحاظ کمی بیشتر بوده است.

کریم‌زاده با تاکید بر اینکه برای رسیدن به جایگاه مطلوب در زمینه قرآنی کردن جامعه باید تلاش کرد، ادامه داد: اقدامات لازم در این زمینه باید به صورت جدی دنبال شود و باید نگاه به قرآن کریم با سمت و سوی آموزش‌های فراگیر باشد.

وی افزود: برنامه‌های آموزشی قرآن کریم باید در راستای آموزش همگانی انجام شود و نه اینکه ما تنها به دنبال تربیت حفاظ و قاری باشیم، بلکه آموزش‌ها و برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که مبتدی‌ترین و کم‌سوادترین افراد جامعه هم انس با قرآن را فراگیرند.

داور یازدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان همچنین به جایگاه مساجد در جامعه اسلامی اشاره کرد و گفت: از همان تاسیس نخستین مسجد که مسجد قبا است، جایگاه مسجد در اسلام همواره دارای جایگاه تعلیم و تربیتی بوده است.

وی با تاکید بر اینکه مسجد صرفا محل عبادت نیست، ادامه داد: چنانچه در احادیث، تعلیم و تربیت هم به عنوان عبادت یاد شده است، پس مسجد به عنوان محل عبادت می‌تواند جایگاه تعلیم و تربیتی داشته باشد.

کریم‌زاده تصریح کرد: قطعا کانون‌های فرهنگی هنری مساجد می‌توانند از جایگاه مسجد برای آموزش‌های مختلف به ویژه در زمینه‌های قرآنی استفاده کنند.

منبع: فارس

نظر شما
پربیننده ها