مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس کردستان:

حرکت‌های تروریستی در منطقه حربه کثیف دشمن است

مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس کردستان با اشاره به اوضاع سیاسی و متشنج منطقه و علل بوجود آمدن گروهک‌های تروریستی در منطقه وجود این گروهک‌ها را حربه کثیف دشمنان اسلام و ایران اسلامی دانست.
کد خبر: ۲۱۸۱۵۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۲ - 19December 2016

به گزارش دفاع پرس از سنندج، در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یادواره شهدای دانش آموز در مدرسه دخترانه بصیرت برگزار شد.

در این مراسم که باحضور مسئولین و مدیران آموزش وپرورش و مشارکت دانش آموزان برگزار شد، سرهنگ محمدرضا شرفبیانی مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کردستان با بیان این مطلب که انقلاب اسلامی و امنیت موجود در کشور باتوجه به اوضاع متشنج منطقه مرهون جان فشانی و ایثارجوانانی  بود که به تبعیت و اطاعت از فرمان ولایت فقیه خود در مقابل هجمه های دشمن تا دندان مسلح، با اتکا به ایمان راسخ جانانه مقابله کردند تا یک وجب از خاک میهن به دست دشمن نیوفتد.

وی در ادامه به نقش بی بدیل دانش آموزان و فرهنگیان در دفاع مقدس پرداخت و گفت: تقدیم 36000شهید دانش آموز و فرهنگی بیانگر حضور و فعالت و تاثیر گذاری این قشر از جامعه در دفاع مقدس بوده است.

سرهنگ شرفبیانی در ادامه به اوضاع سیاسی ومتشنج منطقه و علل بوجود آمدن گروهای تروریستی در منطقه را حربه های کثیف دشمنان اسلام و ایران اسلامی دانست و بیان داشت: استکبار جهانی با مشاهده گسترش بیش از پیش تفکر اسلام ناب محمدی (ص) در جهان,، تنها راه مقابله با این موضوع را بوجود آوردن یک اسلام جعلی و وهابی دانستنه تا با این روش هم در مقابل جریان اسلام گرا مقابله کند و هم یک چهره غیر واقعی و خشن را از اسلام به جهانیان نشان دهد.

وی راه مقابله با این حربه دشمنان را آگاه سازی جوانان و دانش آموزان توسط علما و متفکران اسلامی دانست و گفت: جنگ نرم و تهاجم فرهنگی که دشمن در حال حاضر به ما تحمیل کرده، مقابله و مبارزه آن به مراتب سخت تر و حساس تر ازجنگ هشت سال دفاع مقدس است چرا که در حال حاضر تعداد زیادی شبکه ماهواره ای مستقیما قشر جوان و بنیان خانواده ما را نشانه گرفته و در حال سمپاشی برعلیه این دو قشر مهم جامعه در حال فعالیت است.

مدیر کل حفظ آثار کردستان به دانش آموزان توصیه کردن با استعانت از خداوند متعال و با اجرای فرایض دینی و عمل به فرمایشات پیامبر بزرگ اسلام و ائمه معصومین، همچنان که در زمان هشت سال دفاع مقدس جوانان و نوجوانان توانستند با اتکا به این فرامین ابهت پوشالی استکبار رابشکنند، جوانان حال حاضر نیز می توانند در جبهه جنگ نرم پوزه دشمن را بر زمین بمالند.

 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار