وي به تشکيل قرارگاه تشديد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به عنوان اولويت مهم نيروي انتظامي اشاره کرد و گفت: آموزش جهادي، طرح ريزي و تشديد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در هر استان، اشرافيت اطلاعاتي، شناسايي سرشاخهها و باندهاي فعال در قاچاق کالا و ارز و نيز ميزان داراييهاي آنان، افزايش هزينههاي ارتکاب جرم قاچاق و شناسايي داراييهاي آنان از رويکردهاي مهم پليس آگاهي ناجا است.
سردار مقيمي با تاکيد بر لزوم تمرکز پليس آگاهي بر سرشاخه باندهاي فعال و همچنين محمولههاي کلان، از شناسايي و دستگيري چندين شبکه قاچاق خبر داد و گفت: بايد همه مجموعههاي مرتبط، اطلاعات خود را در اين خصوص به اشتراک بگذارند.
ریيس پليس آگاهي ناجا به استفاده از ظرفيتهاي درون و برون سازماني اشاره و بيان کرد: مبارزه با قاچاق کالا و ارز بايد به نحوي باشد که اثرات آن در بين مردم و بازار مشهود بوده و سپس کشفيات در اولويت بعدي قرار گيرد.
وي گفت: شناسايي داراييهاي شبکههاي قاچاق در اجراي ماده 39 و 48 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با همکاري مراجع رسيدگي کننده، ضروري است.
سردار مقيمي بر استفاده از تجهيزات، فناوري نوين و سامانهها در پايش محمولههاي ترانزيتي با رويکرد کنترل غير مانع و تسهيل در فرآيند عبور و مرور قاچاق کالا نيز تاکيد کرد.