گلعلی بابایی در گفت و گو با خبرگزاری دفاع مقدس وضعیت استقبال مخاطبان از کتاب های دفاع مقدس را نسبت به دیگر کتابها مطلوب دانست و بیان کرد: استقبال مخاطبان بستگی به تولیدات ما در این زمینه دارد. اگر کتابی مخاطب پسند بوده و استانداردهای لازم را داشته باشد، مخاطبان را جذب میکند.
وی افزود: کتاب ها چه در قالب داستان چه خاطره و چه قصه اگر شرایط یک کتاب خوب را دارا باشند می بینیم که حتی در نمایشگاه ها از جمله کتاب های پرفروش خواهند بود و مورد استقبال قرار می گیرند.
رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس تلاش برای ترویج فرهنگ کتاب خوانی به خصوص کتاب های دفاع مقدس را وظیفه همه نهاد های فرهنگی کشور دانست و تصریح کرد: وظیفه همه نهاد ها و سازمان های فرهنگی و مرتبط با فرهنگ این است که هر قدر مقام معظم رهبری نسبت به معرفی کتاب و شناساندن آن به جامعه تلاش دارند همانقدر تلاش کنند.
بابایی در ادامه گفت: اگر همه ما در حد حضرت آقا و حد کمتر از ایشان در جهت معرفی کتاب تلاش کنیم هیچ کتابی که قابلیت مطرح شدن در جامعه را داشته باشد مغفول و محروم واقع نمی شود.
رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس ادبیات کودک و نوجوان را حوزه ای دانست که کمتر در بحث دفاع مقدس به آن پرداخته می شود و در این خصوص بیان کرد: قشر عظیمی از جامعه ما را کودکان و نوجوانان تشکیل می دهند که باید فکری اساسی برای روی آوردن این گروه به کتاب خوانی داشته و کتاب های دفاع مقدسی را برای این سن داشته باشیم.
وی در پایان تاکید کرد: باید تلاش شود تا در حوزه های قصه و داستان های و رمان کارهای جدی صورت بگیرد. هرچند کارهای خوبی در این چند سال اخیر صورت گرفته اما در گونه های داستانی و رمان به اندازه خاطره نویسی از اقبال چندانی برخوردار نبوده ایم.