تجلی بصیرت/ 5

شباهت های فتنه 88 با جنگ تحمیلی

اگر ادعا کنیم بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ده ها حادثه برای انحراف و انهدام انقلاب توسط دشمنان و عوامل آنها طرح ریزی و انجام گرفته و در این میان جنگ تحمیلی علیه ایران در 59 و فتنه 88 حوادثی منحصر به فرد بودند که کشور را تا لبه پرتگاه و تسخیر پیش بردند، ادعای گزافی نیست.
کد خبر: ۲۱۹۳۶۱
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۸ - 28December 2016

به گزارش دفاع پرس از رشت، به بهانه فرا رسیدن نهم دی ماه که روز «بصیرت و میثاق امت با ولایت» نامگذاری شده است، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان در یادداشتی به این موضوع پرداخته است.

وی در یادداشت خود آورده:

 حوادث و رخدادهای بزرگ علی رغم تفاوت در زمان و مکان، دارای شباهت هایی هستند. موفقیت در مقابله با حوادث ناگوار تنها معطوف به شناخت تفاوت ها نیست، بلکه کشف شباهت ها هم می تواند غبار یکرنگی را کنار بزند و حقیقت را نمایان سازد.

اگر ادعا کنیم بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ده ها حادثه برای انحراف و انهدام انقلاب توسط دشمنان و عوامل آنها طرح ریزی و انجام گرفته و در این میان جنگ تحمیلی علیه ایران در 59 و فتنه 88 حوادثی منحصر به فرد بودند که کشور را تا لبه پرتگاه و تسخیر پیش بردند، ادعای گزافی نیست. دلایل و شواهد بسیار بیشتر و روشن تر از آن است که در این مجال به او بپردازیم.

اما چگونه است که بعد از دو دهه از پایان جنگ تحمیلی و دوران پرافتخار دفاع مقدس،حادثه ای چون فتنه 88 پا جای فتنه جنگ تحمیلی می­گذارد و می­خواهد کار نا تمام صدامیان را این بار به طریقی ماهرانه و کم هزینه­تر برای دشمنان همیشگی به فرجام برساند.

سوال اساسی این است؛ وجوه مشترک و شباهت های این دو حادثه در چیست که پیوند دهنده ی خصم برون با خائنان درون شده است؟ در این یادداشت نکاتی به اشاره خواهد آمد:

1ـ در واقعه­ی جنگ تحمیلی استکبار به سرکردگی آمریکا،صهیونیسم به میدان داری رژیم جعلی اسرائیل و ارتجاع به جانبداری شیوخ شکم باره­ی منطقه از تجارت توطئه­های مختلف و پی در پی انجام گرفته علیه انقلاب اسلامی نا امید شدند و چاره­ی کار را در برخورد نظامی و تسخیر ایران با عمله­ی احمقی چون صدام دیدند. حادثه فتنه 88 هم بعد از موفقیت­های مستمر نیروهای انقلابی، ارزشی و مردم مقاوم ایران زمین در سال های بعد از دفاع مقدس– صنایع دفاعی، موشکی، نانو، الکترونیک، هسته­ ای، پزشکی و علی رغم سنگ اندازهای دشمنان توسط عمال  نابخردی چون سران و اصحاب فتنه شروع شد.

2ـ شعار صدامیان بعد از حمله به خاک مقدس میهن مان، سه روز تا خوزستان و یک هقته تا تهران و نابودی نظام جمهوری اسلامی بود . فتنه گران هم بعد از پیروزی بزرگ ملت ایران در انتخابات سال 88 و شیرینی حضور چهل میلیونی آنان با شعار تقلب در انتخابات بهانه است و اصل نظام نشانه است، پای در رکاب کرده بودند.

3ـ رژیم بعث عراق در تجاوز به کشورمان از همه ابزارها و وسیله های ناحق و ناجوانمردانه - سلاحهای شیمیایی و غیر متعارف تا بمباران مناطق غیر نظامی و مردم کوچه و بازار – با حمایت و پشتیبانی دول غربی و عربی بهره برد. فتنه گران هم با تأسی به روش جنایتکاران تاریخ از آتش زدن اموال بیت­المال تا پاره کردن ابدان ملت هوادار انقلاب و ایران ، جسارت به تمثال امام راحل، تعرض به دسته­جات عزاداری  حسین بن علی (علیه السلام) و جشن و پایکوبی در روز عاشورای حسینی کم نگذاشتند.

4 ـ رژیم عفلقی با تجاوز به خاک ایران باعث شد، دشمنان داخلی و گروهکهای معاند از چپ و راست و منافقین با امیدواری به یکسره شدن کار، انقلاب اسلامی را از درون با انواع جنایتها، ترورها و ناامنی ها مواجه کنند و مسیر نابودی آرمانها و دستاوردهای ملت ایران را هموار نمایند. فتنه گران نیز از درون با درگیر کردن و تضعیف پایه های امنیت کشور و تهدید جدی، بارقه های امید و طمع دشمنان خارجی را بارور و آنان را برای نفوذ در صفوف ملت و مسئولان نظام وسوسه نمودند.

5 ـ صدامیان هیچگاه در ازای جنایت،تعرض و اشغال ایران عزیز حاضر به عذرخواهی از ملت ما نشدند و در پی جبران خسارت بر نیامدند. فتنه گران هم تا به امروز در قبال بدنام کردن کشور و اتهام تقلب در آرای ملت و خونهای شهدای مظلوم 88، اظهار ندامت و پشیمانی نکرده و در صدد التیام زخم های وارده بر پیکر انقلاب نیستند. و شباهت هایی که بماند ...

کلام پایانی این است. دشمنان ملت در دوران دفاع مقدس ، امیدوار به فراموشی و تحریف دستاوردهای شهیدان و رزمندگان برای نسل حاضر و آیندگان هستند. فتنه گران هم مدام بر طبل غفلت از حقیقت فتنه و تحریف حادثه بزرگ و مهم 88 با استفاده از دنباله ی اصحاب فتنه ساکنین دیروز و آب به آسیاب ریزان دشمن در امروز هستند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها