البرادعی:
بنبست سیاسی مصر با آگاهی، اخلاق و تکثرگرایی باز میشود
دبیر کل پیشین آژانس انرژی اتمی در توئیتی نوشت: آگاهی، اخلاق و پذیرش تکثرگرایی در مصر باید جایگزین مسیر بنبستی شود که اکنون در فضای سیاسی این کشور حاکم است.

به گزارش گروه سایر رسانه های
دفاع پرس، «محمد البرادعی» دبیر کل پیشین آژانس انرژی اتمی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی توئیتر سه اصل آگاهی، اخلاق و تکثرگرایی را در کشوری که متعلق به همه مردم مصر است، برای خروج از بن بست سیاسی در مصر پیشنهاد کرد.
بنابر این گزارش، البرادعی در پیامی به گروه های سیاسی مصر در توئیتر خود نوشته است: نبود آگاهی، نهی دیگران و انحطاط ارزش های اخلاقی مسیری بن بست است.
وی پیشتر نیز در توئیتی کوتاه نوشته بود: حاکمیت سرزمین از آن مردم است نه آن کسانی که قانون را برای پیشبرد مقاصد سیاسی خود تغییر می دهند.
محمد البرادعی دسامبر 2012 جبهه نجات ملی را در مخالفت با محمد مرسی رئیس جمهور سابق مصر تشکیل داد و پس از سقوط محمد مرسی، معاون عدلی منصور رئیس جمهور موقت مصر شد و سال 2013 و پس از سرکوب طرفداران مرسی در اعتراض به این اقدام دولت از سمت معاونت عدلی منصور استعفا داد.
منبع: ایرنا