شهیدی:
درگذشت «آیتالله رفسنجانی» خسرانی بزرگ برای اسلام و انقلاب است
نماینده ولی فقیه، معاون رئیس جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به شخصیت برجسته و نقش بینظیر «آیت الله هاشمی رفسنجانی» در سختترین شرایط قبل و بعد از انقلاب اسلامی اظهار کرد: به طور قطع رحلت این عالم گرانقدر در این شرایط خسرانی بزرگ برای اسلام، انقلاب و ضایعهای غیر قابل جبران است.

به گزارش گروه سایر رسانه های
دفاع پرس، حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد علی شهیدی» روز شنبه در سفر یک روزه خود به استان کرمان در جمع اعضای شورای معاونان بنیاد استان کرمان، با تسلیت درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی افزود: اقدامات خالصانه این عالم ربانی با نقش آفرینی در جایگاه های مهم و حساس نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و همچنین تلاش های گرانمایه این روحانی عالی قدر در جهت توسعه و پیشرفت کشور، نشان از تیزبینی و نگاه جامع، اخلاص و عشق او به خدمت بوده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: فقدان آیتالله هاشمی رفسنجانی بیشک دردی جانکاه برای همه انقلابیون و دلسوزان این نظام است چرا که نظیر چنین اسطوره بزرگی را به دشواری میتوان یافت.
شهیدی تصریح کرد: اشخاصی همچون آیت الله هاشمی رفسنجانی و شهیدان بهشتی و مطهری شاگردان امام (ره) و رهرو مکتب او بودند و از مسیر خود خارج نشدند.
وی گفت: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع و تدفین آیتالله هاشمی رفسنجانی نشان از توجه آنان به تفکر امام خمینی (ره) است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه تکریم خانواده شهدا و ایثارگران را از وظایف مسوولان ذکر کرد و افزود: هرآنچه به خانواده معظم شهدا و ایثارگران خدمت کنیم، باز هم کم است.
حجت الاسلام و المسلمین شهیدی به عنوان نماینده رئیس جمهوری در مراسم ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی یار دیرین امام و رهبری که ساعت 15 تا 17 عصر امروز در مصلی کرمان برگزار شد، شرکت کرد.
منبع: ایرنا