۲۵۵ پروژه عمرانی توسط بسیج سازندگی استان لرستان به بهرهبرداری رسید
مسئول بسیج سازندگی استان لرستان به افتتاح ۹ پروژه عمرانی در دهه فجر اشاره کرد و گفت: ۲۵۵ پروژه عمرانی از ابتدای امسال تاکنون توسط بسیج سازندگی استان لرستان به بهرهبرداری رسیده است. 
به گزارش دفاع پرس از خرم آباد، سرهنگ علی بیرانوند در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون 255 پروژه عمرانی توسط بسیج سازندگی استان لرستان به بهرهبرداری رسیده است و در دهه فجر نیز 9 پروژه عمرانی دیگر در سطح استان افتتاح میشود.
وی با اشاره به اینکه امسال در ایام فجر هفت پایگاه مقاومت بسیج و یک باب مسجد در سطح استان به بهرهبرداری میرسد افزود: در این ایام یک مجتمع پرورش ماهی به وسعت 700 متر مربع در شهرستان دورود به بهرهبرداری میرسد.
مسئول بسیج سازندگی استان لرستان عنوان کرد: برای احداث این 9 پروژه عمرانی در استان لرستان 211 میلیون تومان هزینه شده است.
وی بیان کرد: بسیج سازندگی لرستان در راستای برنامه اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی نیز هزار و 961 طرح را در دست اجرا داشته که تاکنون هزار و 218 طرح را به بهرهبرداری رسانیده است.
بیرانوند افزود: برای اجرایی شدن هزار و 218 طرح اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی 18 میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات پرداختشده است.
انتهای پیام/
