جلیلی در افتتاحیه مجمع مراکز تولید و توزیع نوشت افزار اسلامی ایرانی:

جناح فرهنگی مومن و انقلابی بزرگترین جریان ضد سانسور در کشور است

دبیر جشنواره مردمی عمار گفت: جناح فرهنگی مومن و انقلابی با حداقل امکانات در برابر دشمنان فرهنگی کشور که می‌خواهند بسیاری از افتخارات، شخصیت‌های ملی و مذهبی، ماجراها و واقعیت‌های کشور ما را سانسور کنند ایستاده‌ و با سانسور مبارزه می‌کند.
کد خبر: ۲۲۲۵۵
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۷ - 24June 2014

جناح فرهنگی مومن و انقلابی بزرگترین جریان ضد سانسور در کشور است

وحید جلیلی دبیر جشنواره فیلم عمار و از فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی شامگاه دیروز در آیین افتتاحیه "مجمع مراکز تولید و توزیع نوشت افزار اسلامی ایرانی" با انتقاد از مدیریت فرهنگی در دولتهای مختلف اظهار کرد: مدیریت فرهنگی در کشور دچار کم کارهای جدی است، دوستانمان در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در حرکتی اقدام به تولید نوشت افزارهای ایرانی اسلامی کردهاند، با تمام تلاشی که در این چند سال داشتیم در مجموع ۵ میلیون نسخه از دفاتر مورد نیاز بازار را تامین کردهایم این در صورتی است که بازار ما نیاز به ۱۵۰ میلیون نسخه از انواع دفاتر دارد.

وی در ادامه اظهار کرد: تعداد تیراژی که امروز با وجود همه کم کاریها و عدم حمایتها به بازار عرضه شده حدود ۵ میلیون است که این تعداد در برابر نیاز بازار بسیار ناچیز است و درصدد هستیم این تعداد را به ۱۰ میلیون برسانیم.

دبیر جشنواره مردمی عمار خاطرنشان کرد: مدیریت فرهنگی کشور وضعیت بدی دارد و این ربطی به یک جناح ندارد، همه جناحها در مدیریت فرهنگی ضعفهای مشترک وسیعی دارند، در حوزه فرهنگی در بسیاری از مسائل در کم کاریها همانند همدیگر عمل میکنند.

جلیلی بیان کرد: عرصه تولید نوشت افزارها ایرانی و اسلامی یکی از عرصههایی است که گستردگی زیای دارد به سهولت میشد به آن پرداخت و این از کم کاری و عدم مدیریت فرهنگی دولتهای مختلف در طول سالهای متمادی است. این عرصه موضوعی است که مخاطب، مشتری و ضرورت دارد اما هیچ مدیری تا به امروز به آن نپرداخته است.

وی با اشاره به شعارهای هرساله مقام معظم رهبری گفت: مسئله نوشت افزارها بحثی است که هر ساله ذیل شعارهای مقام معظم رهبری بوده است، سبک زندگی اسلامی، الگوی اسلامی ایرانی، اصلاح الگوی مصرف، جهاد اقتصادی و فرهنگ و اقتصاد همه این موضوعات را در بر میگیرد.

دبیر جشنواره مردمی عمار اذعان کرد: امکان ورود به این عرصه در طول سالهای گذشته برای دستگاههای دولتی وجود داشته است چرا که بودجه آن موجود بوده، چاپ خانه برای تولید موجود بوده و سیستم توزیع وجود داشته است. بعضی نهادهای ما فقط ۴۰۰ فروشگاه زنجیرهای دارند و میتوانستند از این ظرفیت استفاده کنند.

جلیلی گفت: دوستانی که این حرکت را با دست خالی انجام می دهند بعضی مواقع برای توزیع این محصولات با دستگاههای حاکمیتی دچار مشکل میشوند در حالی که نهادهای فرهنگی موظف بودهاند در این عرصه فعالیت کنند تا امروز مسئله فرهنگ به اینجا نکشد. مسئولین فرهنگی کشور باید در این زمینه پاسخگو باشند.

دبیر جشنواره عمار خاطرنشان کرد: مدیریت فرهنگی تا به امروز ضعیف عمل کرده و تعارفات در این عرصه تمام شده است، این نمونه کاری که انجام شده بیانگر این است که می توان به این عرصهها ورود کرد، فقط مقداری بصیرت و همت میخواهد.

جلیلی نیاز امروز جریان فرهنگی را ورود به عرصه عمل دانست و بیان کرد: کاش به جای مراسمات تشریفاتی مسئولین به مناظره بنشینند. چرا که تولید این آثار بهترین مناظره در عرصه فرهنگ است، امروز باید موضوعات اساسی و واقعی کشور مورد مناظره قرار گرفته شود تا بنشینیم و درباره کارهای نشده در عرصه فرهنگ صحبت کنیم.

وی اذعان کرد: ما نیازمند عملیاتهای واقعی و میدانی جدی فراگیر فرهنگی هستیم و این شرط اولش این است که یک درک دقیق و درستی از میدان داشته باشیم و خودمان فضا را غبار آلود نکنیم. با یک نفرو ده نفر و یک شرکت و دو شرکت هم مسئله حل نمیشود اگر چه برای آغاز و الگو سازی و نمونه سازی خوب است اما این حرکت نیاز به امواج مردمی برای به راه افتادن این نهضت است.

دبیر جشنواره مردمی عمار بیان کرد: امروز دوستان ما با قطع امید از فضای دولتی به سمت بازار رفتهاند چرا که ما در بازار نیروهای مومن و انقلابی را داریم که در طول این سالها کسی نبوده است اینها را توجیه کند با اینها صحبت کند و مسلئه را توضیح دهد و این کار از سوی سازمان تبلیغات، وزارت ارشاد و هیچ دستگاه دیگری انجام نشده و حتی کارهای بسیار ساده هم در این عرصه صورت نگرفته است.

جلیلی ورود به این عرصه را یک عملیات خط شکنانه دانست و اذعان کرد: به نظر من به تعبیری میتوان گفت ورود به عرصه نوشت افزارهای ایرانی اسلامی یک عملیات خط شکنانه است و اگر خط در اینجا شکسته شود در خیلی از حوزههای دیگر خط خواهد شکست و به دنبال آن مجموعه صنایع فرهنگی جمهوری اسلامی که در هر عرصهای رقبا به شدت فعال هستند و برنامه ریزی میکنند.

وی افزود: ما وارد یک چالش بزرگ تمدنی با غرب مستکبر شدهایم، آنها ما را به حال خودمان رها نمیکنند و برنامه دارند، در کشور ما یک بیلبورد علیه استکبار بلند کنی برخورد میشود در صورتی که غرب بر علیه ما فیلم ساخته است درباره اشغال تهران کار کرده و با بهترین توزیع به طوری که امروز در صدر پرفروش ترین آثار هالیوود است آن هم با حمایت مستقیم دستگاههای دولتی امریکا انجام شده است.

دبیر جشنواره مردمی عمار با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره تاکید و تقویت جناح مومن فرهنگی کشور گفت: امروز صحبتهای مقام معظم رهبری برای ما معنا پیدا میکند که فرمودند نگذارید جناح مومن فرهنگی کشور منزوی شود.

جلیلی با طرح سوال اهمیت جریان مومن فرهنگی کشور گفت: این جناح و جریان فرهنگی فعال مومن که با هیچ جریان سیاسی عهد اخوت نبسته است و سرسپرده هیچ گروه و جریان سیاسی با هیچ تابلویی هم نیست بزرگترین جریان ضد سانسور و ضد فیلتر در ایران است.

وی افزود: امروز تمام جریان فرهنگی غرب و جریان فرهنگی غرب زده تلاشش این است که در فرهنگ کشور سانسور و فیلتر اعمال بشود، قهرمانان ملی چرا در آینه سینما، تئاتر، نشر، لوازم تحریر و فرهنگ عمومی سانسور و فیلتر میشوند؟ چون جریانی اراده کرده است که این کشور نباید از ظرفیتهای فرهنگی بزرگ تاریخی و تمدنی خود بهرمند بشود.

دبیر جشنواره مردمی عمار گفت: جناح فرهنگی مومن و انقلابی بزرگترین جریان ضد سانسور در کشور است که با حداقل امکانات در برابر دشمنان فرهنگی کشور که میخواهند بسیاری از افتخارات، شخصیتها ملی و مذهبی، ماجراها و واقعیتهای کشور ما را سانسور کنند ایستاده و با سانسور مبارزه میکند.

جلیلی در پایان گفت: امیداوریم که حرکتهای که توسط جناح مومن فرهنگی در نقاط کشور آغاز شده و روز به روز به تجربه و پختگی در مسیر حرکت بیشتر میشود امیدوارم اینها تثبیت شود و فضای مدیریت فرهنگی کشور آسیبها و مشکلاتش را بر طرف کند تا سال به سال در حوزه فرهنگی به موفقیت های بیشتری در جهت حفظ و ارتقاء فرهنگ دینی انقلابی ایران اسلامی دست پیدا کنیم.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار