جانشين سپاه استان سمنان خبر داد؛

اعزام 2300 نفر از دانش آموزان سمنانی به مناطق عملياتی جنوب

جانشين سپاه استان سمنان با اشاره به اينكه 2300 دانش‌آموز سمنانی به مناطق عملیاتی راهیان نور اعزام می شوند، گفت: دو كاروان دانش‌آموزان دختر از سمنان و شاهرود 400 نفره و مابقی 200 نفره هستند و كاروان‌های دانش‌آموزی پسران نيز همگی 200 نفره هستند.
کد خبر: ۲۲۲۹۷۰
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۲ - 22January 2017

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از سمنان، اسحاق هراسانيان در نشست خبری ويژه راهيان نور كه با حضور اصحاب رسانه و مطبوعات در سالن جلسات سپاه استان سمنان برگزار شد، اظهار داشت: راهيان نور كار عملی و فرهنگی است كه در اين اردو دانش‌آموزان با مناطق عملياتی آشنا و خاك مقدس جبهه‌های نبرد با دشمنان تا بن دندان مسلح،‌ يادمان ها و رزمگاه‌های دفاع مقدس را از نزديك می بينند و خاطرات دفاع مقدس را از زبان راويان می شنوند.

وي افزود: دانش‌آموزان با حضور در اردوهاي راهيان نور در جهت ترويج انديشه‌هاي امام راحل، شهدا و رهبري قدم برمي‌دارند و با ارزشهاي الهي را مي‌شناسند.

جانشين سپاه استان سمنان بيان داشت: خاك مقدس مناطق عمليات جنگي در جنوب و غرب كشورمان تأثيرات شگرفي بر بازديدكنندگان و زائران آن دارد و مي‌توان گفت اين عمليات فرهنگي بسيار تأثيرگذار است.

هراسانيان با بيان اينكه راهيان نور ادامه فتح خرمشهر است، گفت: آبادان،‌انديمشك، دوكوهه، دزفول، شلمچه، هويزه، دهلاويه هر يك نماد مقاومت،‌يادآور كربلاهاي مكرر تاريخ، يادمان شهداي بزرگ خط امام و بيانگر عظمت شهداي اين مرز بوم و نماد ايثار، فداكاري، شجاعت و از خودگذشتگي است.

وي با تأكيد بر اينكه به راهيان نور بايد طوري ديگر نگريست، اظهار داشت: در سراسر كشور براي حضور در اردوهاي راهيان نور هر سال استقبال افزايش مي‌يابد و بر اين اساس سال گذشته 5 ميليون از دانش‌آموزان، دانشجويان و اقشار مختلف از مناطق عملياتي ديدن كردند.

جانشين سپاه استان سمنان با اشاره به اينكه يادمان‌هاي جنوب و غرب كشور در طول سال فعال هستند، گفت: زمينه‌ها و زيرساختهاي استان سمنان در مناطق عملياتي براي حضور زائران راهيان نور هم در جنوب و غرب فراهم است.

جانشين سپاه استان سمنان با بيان اينكه سفر و اردوي راهيان نور دانش‌آموزي به مناطق عملياتي جنوب به مدت چهار روز و با اتوبوس انجام مي شود، گفت: راويان، پليس‌ياران در كنار حفظ مسائل امنيتي،‌ بهداشتي، درماني،‌ امدادي و تغذيه و اسكان بين راهي و تمهيدات لازم انديشيده شده است.

هراسانيان با بيان اينكه از استان سمنان 9 كاروان دانش آموزي به مناطق عملياتي جنوب از هفتم تا 27 بهمن ماه اعزام خواهند شد، افزود: از اين تعداد‌ پنج كاروان دانش‌آموزي دختر و چهار كاروان دانش‌آموزي پسر است.

وي با اشاره به اينكه 2300 نفر دانش‌آموز سمناني به مناطق اعزام مي‌شوند، خاطرنشان كرد: دو كاروان دانش‌آموزان دختر از سمنان و شاهرود 400 نفره و مابقي 200 نفره هستند و كاروان‌هاي دانش‌آموزي پسران نيز همگي 200 نفره هستند.

جانشين سپاه استان سمنان اظهار داشت: شعار اردوي راهيان نور دانش‌آموزي «فرزندان علوي و فاطمي، جوانان مؤمن انقلابي است.

هراسانيان تصريح كرد: با توجه به شعار سال «اقتصاد مقاومتي؛ اقدام و عمل» نهايت صرفه‌جويي را براي اين اعزام‌ها با توجه به اعتبارات كم موجود خواهيم داشت.

وي خاطرنشان كرد: 50 درصد هزينه‌‌ها را آموزش‌و پرورش پرداخت و 50 درصد را بسيج دانش‌آموزي هزينه مي‌كند.

جانشين سپاه استان سمنان بيان داشت: براي اياب و ذهاب دانش‌آموزان در اردوهاي راهيان نور سال‌هاي گذشته بدهي‌‌‌هايي هنوز به جوان سير وجود دارد كه پرداخت نشده است.

هراسانيان با اشاره به تعامل خوب سپاه و بسيج با تمامي ارگان‌ها و سازمان‌ها اظهار داشت: در مسئله راهيان نور ارگاني همچون كميته امداد امام خميني(ره)‌بيشترين و بهترين كارنامه ‌را دارد و همكاري‌هاي فيمابين بسيار مطلوب است و برخي ادارات و سازمان‌ها البته كارنامه مطلوبي ندارند و هر چند استانداري در سال‌‌هاي گذشته راهيان نور را بسته‌هاي فرهنگي مستفيذ كرده‌اند؛ اما در خصوص اختصاص اعتبار و كمك هزينه‌ مالي عليرغم قول‌هاي داده شده حركتي انجام نشده است.

وي ادامه داد: البته بايد گفت استانداري در خصوص رزمايش الي بيت المقدس 5 كه در سال جاري برگزار شد؛ بسيار پاي كار بود و جاي قدرداني دارد اما در خصوص راهيان نور مشاركتي را شاهد نبوده‌ايم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها