در این دیدار صمیمی که میان مدیرکل جدید بنیاد حفظ آثار استان مرکزی و این جانباز برقرار شد خاطرات مربوط به آن سالها بیان شد.
داود کرمی نیز که در این دیدار حضور داشت با اشاره به موضوع ایثارگران گمنام گفت: یکی از افراد موثری که پاداشی مساوی با جانباز دارد وجود همسران آنها است که با صبر خود در کنار جانبازان زندگی کرده و یاریگر آنان در راه جهاد فی سبیل الله آنها بودند.
وی افزود: هریک از همسران جانبازان با وجود مشقت ها و سختی هایشان همواره تکیه گاهی محکم برای خانواده هستند که خاطرات آنها می تواند برای نسل های بعدی شیرین و جذاب و همینطور سرشار از درس های مختلفی باشد.
معاون هنری و ادبیات اداره کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان تصریح کرد: ایثارگران گمنام نامی است که می تواند به همسران جانبازان تعلق گیرد و نویسندگان و صاحبان قلم نیز می توانند با ورود به این مباحث کتب خواندنی فراوانی را تولید کنند.
کرمی با اشاره به کتاب مریم بانو گفت: " کتاب مریم بانو" یکی از آثار ارزشمندی است که به همت یکی از نویسندگان استان انجام شد و بیانگر خاطرات و تجربه های شخصی همسر جانباز شهید ثامنی است.