سردار غیبپرور در این مراسم با اشاره به لزوم توجه رسانههای انقلابی به رسالت خود اظهار داشت: آن چیزی که انقلاب نیاز دارد، نقش آفرینی به موقع است؛ البته نقش آفرینی اثربخش. اگر در برایند ما اثربخشی ضعیفی وجود دارد، باید در خود تجدیدنظر کنیم.
وی افزود: گاهی تصور میشود در جرگه حزباللهیان هستیم و باید به عنوان یک کل پیش برویم، در حالی که این یک خط راهبردی است. عده خاصی هستند که حقیقتا حزباللهی هستند و تکلیفشان روشن است و عدهای دیگر هم معاند هستند، که تکلیف آنها نیز روشن است؛ اما عده بسیار زیادی هستند که بخش میانه و قشر خاکستری محسوب میشوند و چندان به آنها توجه نمیشود.
رییس سازمان بسیج مستضعفین با تاکید بر نقش اجتماعی رسانهها تصریح کرد: صاحبان رسانهها توجه زیادی به ستونهای اجتماعی خود ندارند. بسیاری از رسانهها هم یا سیاسی هستند و یا سیاستزده. جایی که میتوانیم برای قشر میانه کار کنیم، چرا قدمی برنمیداریم؟ به عنوان مثال با زبان شعر میتوانیم عده بسیاری را جذب کنیم؛ شعری که از دستآوردهای انقلاب بگوید؛ اما این موضوع در رسانههای ما جایگاهی ندارد. مطبوعات ما نسبت به بخش ادبی بیتفاوت است و ما در رسانهها به روز عمل نمیکنیم.
وی در ادامه توضیح داد: نشریهای که خود را به انقلاب منتسب میداند، باید خود را تقویت کند. دلیل اینکه دیده نمیشویم این است که به روز عمل نمیکنیم. بیتوجهی به مسائل اجتماعی یک تذکر مصداقی است و باید به وحدت و وفاق ملی توجه کنند.
رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: شرط بقای حکومتها همگرایی ملی و انسجام است و عامل همگرایی و انسجام ما در انقلاب، مقام معظم رهبری است.
وی با بیان اینکه برخی نشریات به گروهگرایی میپردازند و از دایره تقوا خارج میشوند، ادامه داد: حفظ نظام واجب است. چرا حرفی میزنیم و آب به آسیاب دشمن میریزیم و منافع ملی را در نظر نمیگیریم.
سردار غیبپرور تاکید کرد: در حوزه رسانه باید حُر بود، نه سرسپرده، باید وضعیت نشریات آسیبشناسی و مشخص شود وظیفه آنها چیست. باید باور کنیم که وسط میدان جنگیم. رویکرد ما در بسیج مقداری متفاوتتر از گذشته است. از این به بعد بعضی موضوعات به عنوان موضوعات ملی در سطح کلان است؛ اما مابقی در سطح استانها پیگیری میشود.
انتهای پیام/ 161