به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از ساری، در این بیانیه آمده است: در هفتم تیرماه سال 1360، دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی، در حالی که جمعی از مقامات بلندپایه و دل سوز نظام، همچون شهید آیت الله بهشتی رئیس دیوان عالی کشور، چهار وزیر، 12 معاون وزیر و حدود 30 نماینده مجلس در آن جلسه حضور داشتند، با بغض منافقان منفجر شد و 72 تن یار وفادار انقلاب و امام(ره)، با ذکر خدا بر لب و بدنهای پاره پاره، به دیدار حق شتافتند.
این بیانیه با اشاره به سخن حضرت امام خمینی(ره) درباره این حادثه جانسوز، که فرمودند «ملت ایران در این فاجعه بزرگ، 72 تن بی گناه، به عدد شهدای کربلا از دست داد»، ادامه داده است: مقام معظم رهبری نیز در مورد حادثه هفتم تیر سال 1360 می فرماید «این حادثه از سویی حقیقتا سند مظلومیت ملت ایران و جمهوری اسلامی بود و از سوی دیگر، نشانه ی اقتدار و استحکام این نظام».
در بخش دیگر این بیانیه بیان شده است: حادثه هفتم تیر از جمله اقدامات تروریستی سازمان مجاهدین خلق (منافقین ) در سالهای اولیه پس از پیروزی انقلاب محسوب میشود.
در ادامه بیانیه اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران یادآور شده است: حادثه هفتم تیر شش روز پس از عزل بنیصدر از ریاست جمهوری و یک ماه قبل از فرار وی و مسعود رجوی سرکرده سازمان مجاهدین خلق (منافقین) به فرانسه صورت گرفت.
در بخش دیگر این بیانیه تصریح شده است: این حادثه به جای اینکه شعلههای انقلاب را خاموش کند باعث اوجگیری حماسه ی ملت ایران اسلامی شد.
بیانیه اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران شهدای هفتم تیر را شهدای حاکمیت ارزشهای اسلامی دانست و عنوان کرد: با حادثه ی هفتم تیر ایمان، صبر و استقامت مردم بیشتر شد.
در بخش دیگر این بیانیه با اشاره به شهادت شهید بهشتی و 72 تن از یاران انقلاب، عنوان شده است: شهادت شخصیت هایی مثل شهید بهشتی صداقت و حقانیت انقلاب و طرفدارانش را نشان می دهد.
این ابیانیه می افزاید: با حادثه ی هفتم تیر خون تازهای در رگ انقلاب جاری شد و درخت جوان انقلاب را نشاط تر و پر انگیزه تر کرد.
در پایان بیانیه، اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران ضمن گرامیداشت سی و سومین سالروز این حادثه ی عظیم، یاد و خاطره ی شهدای هفتم تیر را گرامی داشته است.