سردار سپهر خبر داد؛

18 بهمن؛ برگزاری همایش ملی «مدیریت جهادی» در تهران

رئیس هیئت مدیره انجمن مدیریت جهادی کشور از برگزاری همایش ملی «مدیریت جهادی» در روز دوشنبه(18 بهمن) با سخنرانی رئیس مجلس شورای اسلامی و فرمانده کل سپاه خبر داد.
کد خبر: ۲۲۵۱۱۵
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۹ - 04February 2017
18 بهمن؛ برگزاری همایش ملی «مدیریت جهادی» در تهرانبه گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، سردار سرتیپ پاسدار «محمدحسین سپهر» رئیس هیات مدیره انجمن مدیریت جهادی کشور در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد، اظهار داشت: سومین همایش ملی مدیریت جهادی 18 بهمن در مرکز همایش‌های بین‌ المللی صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران و بعد از نماز مغرب و عشا با حضور صاحبان فکر در عرصه مدیریت جهادی برگزار می‌شود.
 
وی افزود: در این همایش سرلشکر پاسدار «محمدعلی جعفری» فرمانده کل سپاه، «علی لاریجانی» رئیس مجلس شورای اسلامی و «اسحاق جهانگیری» معاون اول رئیس جمهور سخنرانی خواهند کرد.
 
سپهر خاطرنشان کرد: انجمن مردم نهاد مدیریت جهادی کشور بر  اساس فرامین رهبری و تأکیدات ایشان در ذیل منظومه فکری مبنی بر ایجاد ساز و کار مدیریت جهادی در سال 93 تشکیل شده که اولین همایش ملی مدیریت جهادی نیز در همان سال برگزار شد.
 
وی ادامه داد: در سومین همایش ملی مدیریت جهادی از بین 1300 مدیری که بررسی شده از 30 مدیر جهادی تجلیل به عمل می‌آید.
 
معاون هماهنگ کننده نمایندگی ولی فقیه در سپاه عنوان کرد: مدیر جهادی کسی است که با فساد مبارزه می‌کند و موانعی که فرا روی خود دارد را رفع می‌کند و نیز بر مواضع انقلاب پای فشاری دارد و علاوه بر این آرمان خواه و واقع بین است که این موجب نا امیدی دشمن می‌شود.
 
سردار سپهر بیان کرد: بعضی از مسئولین باور ضعیفی دارند، در حالی که می‌توان با اتکا به خداوند این باور ضعیف را در عرصه مدیریت جهادی تقویت سازیم و از سوی دیگر باید با عمل جهادی به مردم امید بدهیم. ما در هشت سال جنگ تحمیلی با مدیریت و عمل جهادی هزاران موانع را برطرف کردیم و دشمن را نا امید ساختیم و نگذاشتیم مغلوب اراده‌های استکبار شویم.
 
رئیس هیئت مدیره انجمن مدیریت جهادی کشور در ادامه عنوان کرد: اهداف تاسیس مدیریت جهادی عبارتند از تاسیس پایگاهی مردم نهاد برای تقویت مدیریت جهادی، کمک به پیاده سازی فرهنگ جهادی، تشکیل گروه اندیشه ورزی برای کمک به مدیریت جهادی، تبیین نقش مدیریت جهادی در سیاست‌های کلان و حتی در عرصه اجرا، عمل و اقدام، شناسایی نقاط قوت و ضعف مدیران با انجام پژوهش‌های مختلف و نیز رصد، آسیب شناسی و ارایه راهکار به مراکز تصمیم ساز، شناسایی مدیران جهادی در بخش‌های مختلف، تلاش برای جذب و همکاری دانشگاه‌ها و حوزه های علمیه مبنی بر گنجاندن واحدهای مدیریت جهادی در دروس دانشگاهی و حوزوی.
 
وی درباره فرآیند انتخاب مدیران هم گفت: کسانی که با تولید علم و دانش و با تکیه بر توانمندی داخلی یا سخت کوشی، عمل انقلابی و تلاش بن بست شکنانه و خود باوری، محصول آنها بخشی از نیازمندی‌های کشور را مرتفع می‌کند، در فرآیند انتخاب مدیران جهادی قرار می‌گیرند و از سوی دیگر یکی از ضرورت‌های مدیریت جهادی الگوسازی برای ملت‌های مستضعف است که از ما برای مقاومت و ایستادن در برابر دشمنان خود، الگو می‌خواهند. 
 
انتهای پیام/231
نظر شما
پربیننده ها