همزمان با دهه مبارک فجر صورت گرفت؛

افتتاح نخستین مرکز پزشکی هسته‌ای بیمارستان آیت‌الله طالقانی چالوس

به مناسبت دهه مبارک فجر مرکز پزشکی هسته‌ای بیمارستان آیت‌الله طالقانی چالوس به بهره برداری رسید.
کد خبر: ۲۲۵۲۹۶
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۳ - 05February 2017

به گزارش دفاع پرس از مازندران، علیرضا مردانشاهی در مراسم افتتاح مرکز پزشکی هسته‌ای بیمارستان آیت‌الله طالقانی چالوس که به‌مناسبت ایام دهه فجر برگزار شد با اشاره به اینکه بسته‌های طرح سلامت به بیمار رنج مضاعف هزینه درمان را نمی‌دهد، اظهار داشت: نظام مکلف به خدمت به مردم است و در این راستا اگر بیماری در بیمارستان دچار مشکلی از نظر تجهیزات همانند ام.آر.آی شد مسئولان بیمارستان موظف به انتقال بیمار به نقاط مجهزتر هستند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: امروز ارجاع بیمار به بیرون بیمارستان خط قرمز برای نظام سلامت است.

این مسؤول خاطر‌نشان کرد: امروز نظام و دولت بار درمان را بر دوش کشید و امکانات و تجهیزات لازم  پزشکی دغدغه  مردم را کم کرد.

مردانشاهی از افزایش 113 تخت ویژه به تخت‌های بیمارستانی در مازندران خبر داد و گفت: تعداد 13 اورژانس بیمارستان‌های استان نیز اصلاح شده است.

وی با بیان اینکه 14 کلینیک نیز با 14 هزار متر به فضای استان اضافه شد، افزود: ناوگان تجهیزات پزشکی فرسوده اورژانس نیز در حال بازسازی است.

مردانشاهی با بیان اینکه بیشترین تجهیزات ایران را در سال ۹۴ گرفتیم و امروز رضایتمندی مردم برای از طرح تحول سلامت بیشتر شد، گفت: تزریق امکانات و تجهیزات رفاهی به بیمارستان‌های استان در نظر گرفته شد و در این راستا نمایندگان مجلس استان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران پیگیری‌های زیادی داشتند.

وی با بیان اینکه امروز دیگر مردم نباید دردی غیر از بیمارداری داشته باشند، افزود: در طرح تحول سلامت خدمات ارزنده‌ای صورت می‌گیرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران پزشکی هسته‌ای را نوعی معجزه پزشکی برشمرد و افزود: بدون پزشکی هسته‌ای ۶۰ درصد درمان و درجه‌بندی سرطان‌ها غلط از آب در می‌آید.

همچنین حدیث گردکلی مدیر شبکه بهداشت و درمان چالوس از خریداری دستگاه پیشرفته دوال‌هد به ارزش یک‌میلیارد و 300 میلیون تومان خبر داد و اظهار کرد: در اسفند سال ۹۴ استارت این پروژه در مساحت ۳۸۰ متر مربع زده شد.

وی با بیان اینکه در ابتدای امر مکان فعلی این مرکز فرسوده و نامناسب برای اجرای این طرح بود، افزود: تاکنون ۳۰۰ میلیون تومان برای بازسازی آن هزینه شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان چالوس با اشاره به اینکه این مجموعه تنها مرکز پزشکی هسته‌ای غرب استان مازندران است، تصریح کرد: امکاناتی در این مجموعه فراهم شد تا سه‌برابر ظرفیت خدمت‌رسانی شود و دستگاه پیشرفته دوال‌هد با ارزش یک‌میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان خریداری شده است.

این مسؤول با بیان اینکه با افتتاح این مجموعه هزینه رفت و آمد برای بیمارانی که باید به شهرهای استان می‌رفتند برداشته شد، افزود: تعرفه برای بیماران دولتی است و اسکن قلب و اسکن رادیوایزوتوپ و بادی اسکن و درمان با مواد رادیواکتیو در این مجموعه انجام می‌گیرد.

گردکلی با قدردانی از حامیانی که برای گرفتن مجوز و ایجاد فضا کمک کردند، گفت: دکتر مرزبان متخصص پزشکی هسته‌ای و نمره اول بورد کشور آماده همکاری در این مرکز هسته‌ای است.

وی با اشاره به اینکه صدور مجوز برای راه‌اندازی مرکز پزشکی هسته‌ای سختی‌هایی را به‌همراه داشت، گفت: در ابتدا صدور مجوز برای سطح‌بندی داده نمی‌شد که با پیگیری زیاد اخذ شد و به این ترتیب مرکز پزشکی هسته‌ای بلوک غرب استان واقع در چالوس خدماتی برای بیمارانی که باید به شهرهای استان می‌رفتند را فراهم می‌کند.

در ادامه روح‌الله کیا رئیس بیمارستان آیت‌الله طالقانی چالوس با اشاره به تغییراتی که در این بیمارستان در زمینه نیروهای تخصصی به‌وجود آمد، گفت: تا ماه‌های قبل این بیمارستان در مورد متخصص مغز و اعصاب کمبود داشت اما امروز یک متخصص طرحی و دو قراردادی را اضافه کرده و مشکل را برطرف کردیم.

روح‌الله کیا از افزایش خدمت دو جراح مغز و اعصاب برای بیمارستان آیت‌الله طالقانی چالوس خبر داد و بیان کرد: اگر چه کمبود متخصص یکی از مشکلات عمده بیمارستان است اما بیشتر مشکلات این حوزه برطرف شده است.

وی با اشاره به افزایش تعداد تخت‌های بخش ICU از ۱۲ به ۱۸ تخت اظهار کرد: در حال حاضر در صدد پیگیری برای راه‌اندازی بخش آنژیوگرافی و جراحی قلب در این مرکز هستیم که موافقت اولیه حاصل شده است.

کیا با بیان اینکه در راستای تأکیدات و منویات مقام معظم رهبری مبنی بر شعار اقتصاد مقاومتی به‌دستور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بسیاری از اقدامات به‌صورت کنترل شده انجام می‌شود، افزود: برای کاهش بار مالی برای بیمارستان و هزینه‌هایی که بر دوش بیمه‌ها برای انجام اقداماتی مانند آزمایش‌ها، خرید و داروخانه و... سعی می‌شود تا با کنترل انجام گیرد و به این ترتیب بیمه‌ها نیز متضرر نشوند.

وی در ادامه به دیگر خدمات و پیشرفت‌های حاصل شده در بیمارستان آیت‌الله طالقانی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر  این بیمارستان از امکانات و نیروهای متخصص بالایی برخوردار است و در برخی از مواقع حتی ضریب اشغال نقطه‌ای به ۱۱۰ درصد نیز می‌رسد.

رئیس بیمارستان آیت‌الله طالقانی چالوس با اشاره به ارتقای تعداد تخت‌های بخش داخلی بیمارستان از ۲۴ به ۳۰ تخت خاطرنشان کرد: در بیشتر مواقع تخت‌های بخش‌های جراحی، CCU، NICU، ICU و حتی بخش زنان پُر است.

این مسؤول در پایان به پروژه حیاط‌سازی در این بیمارستان اشاره کرد و گفت: برای تأمین نیروهای خدمه در این بیمارستان نیز آزمونی برگزار شد که از میان ۱۲۰ نفر ثبت‌نام کننده ۴۰ نفر انتخاب شده و در مرحله گزینش هستند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها