به گزارش دفاع پرس از همدان، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان همدان در این نشست اظهار داشت: افرادی که در عرصه فرهنگ و احیاء ارزشهای دفاع مقدس کار میکنند باید به گونهای عمل کنند که فاصله بین این ارزشها وافراد جامعه کم شود و این فاصله طبقاتی درعرصه فرهنگی تا حد ممکن کاهش یابد و توجه کنند که این رسالتی است که بر دوش نویسندگان ادبیات پایداری قرار دارد.
سرتیپ دوم پاسدار مهدی ظفری یادآور شد: با پیروزی انقلاب اسلامی نسلی جدید درعرصه نویسندگی پدید آمد که همه محورهای آن متوجه ارزشهای معنوی و اهداف و مبانی انقلاب اسلامی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه کار در حوزه دفاع مقدس ارزش گذاری به شهدا است، گفت: هرگونه اقدام و عملی در حوزه دفاع مقدس ارزشگذاری به ایام سخت و دشوار ایام دفاع مقدس است که شهدا و رزمندگان پشت سر گذاشتهاند و باید توجه کرد که دفاع مقدس ذرهای از عاشورا است لذا هر اندازه که در این حوزه کار شود باز هم جای کار زیادی وجود دارد.
گفتنی است در ادامه این نشست صمیمی نیز نویسندگان و فعالان عرصه ادبیات مقاومت و پایداری همدان به بیان نقطه نظرات خود در خصوص سه کتاب گلستان یازدهم، دختر شینا و وقتی مهتاب گم شد پرداختند.
انتهای پیام/