به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، "معصومه ملا احمد نراقی" مادر و همسر شهیدان فتح الله واسدالله ژیانپناه از نوادگان عالم ربانی مرحوم ملا احمد نراقی صاحب کتاب معراج السعادة صبح امروز ۷ تیرماه در سن ۸۰ سالگی بر اثر کهولت سن دار فانی را وداع گفت.
شهید فتح الله ژیان پناه جزء اولین شهدای هشت سال دفاع مقدس بود و در منطقه سر پل ذهاب در ابتدای جنگ به درجه رفیع شهادت رسید. دو سال بعد از شهادت فتح الله پدر تاب و طاقت نیاورد و برای تداوم راه فرزندش و ایستادگی در برابر کفر به جبهه ها حضور یافت و به شهادت رسید.
شهید ژیان پناه نسبت به احکام دین و نمازش بسیار مقید بود و صله رحم یکی از مسائل مورد توجه برای او بود. معتقد بود تربیت فرزند اهمیت بسیاری دارد چرا که اینها آینده جامعه را می سازد و باید برای کشور فردی مفید و مثمر باشد.
مهر همسر خود را بنا به خواست وی تفسیر المیزان قرار داده بود که در آن زمان چند جلد بیشتر چاپ نشده بود و در حین مراسم عقد مهریه همسرش که کتاب های المیزان بود تقدیم کرد چرا که این موضوع را دین می دانست.
ساده زیستی بهترین و مناسب ترین شیوه برای زندگی است که شهدا آن را داشتند و جوانان و نوجوانان نسل امروز باید درس بگیرند و آن را در زندگی خود بکار ببندند تا موفق شوند.
در رکوع نمازش ذکر "سبوح و قدوس" را فراموش نمیکرد نسبت به همه اقوام و فامیل و حتی بدحجابها مهربان بود سعی می کرد با رفتار و منش خود افراد بد حجاب را تشویق به پوشش کند و در این کار نیز موفق شد.
صله رحم را ارزشمند عنوان می کرد چرا که معتقد بود صله رحم علاوه بر ثواب سبب می شود تا از حال یکدیگر باخبر شویم و اگر مشکلی وجود داشته باشد همگی در رفع آن اقدام کنیم.
شهید فتح الله در روز اول فروردین ماه سال ۱۳۵۵ متولد شد و در اول آبان ماه سال ۱۳۵۹ به درجه رفیع شهادت نائل آمد و این زمان تنها یکماه از آغاز جنگ می گذشت.
در روز ششم آبان ماه سال ۱۳۵۹ و مصادف با عید غدیر پیکر پاک شهید فتح الله ژیان پناه در قطعه ۲۴ بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
شایان ذکر است مراسم تشیع پیکر "معصومه ملا احمدنراقی" فردا ۸ تیرماه ساعت ۸:۳۰ از مقابل منزل آن مرحومه واقع در میدان انقلاب، ابتدای خیابان کارگر جنوبی نرسیده به میدان قزوین، کوچه شهید مقربی، پلاک۷ برگزار خواهد شد.