همگام با ولایت/ 103

حضور پرشور مردم سبب ناامیدی دشمنان شده است

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال سبب ناامیدی دشمنان شده است.
کد خبر: ۲۲۶۵۱۶
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۰ - 10February 2017
حضور پرشور مردم سبب ناامیدی دشمنان شده است

به گزارش دفاع پرس از قم، آیت‌الله مرتضی مقتدایی در حاشیه راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن در جمع خبرنگاران، با اشاره به حضور پرشور مردم اظهار داشت: باید از مردم مؤمن، انقلابی و شجاع که از ابتدای انقلاب تاکنون در حمایت از انقلاب ثابت‌قدم بودند، تشکر کرد.

وی بابیان اینکه ملت ایران بار دیگر باشکوه حضور خود حماسه دیگری را ثبت کردند، افزود: حضور پرشور مردم ایران سبب خرسندی امام زمان(عج) و تقویت عزت اسلام می‌شود.

قائم‌مقام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ابراز کرد: حضور پرشور مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال سبب ناامیدی دشمنان شده است.

وی با تأکید بر اینکه پیام حضور مردم تیری بر چشم بدخواهان انقلاب بوده است، گفت: کسانی که ملت و نظام اسلامی را تهدید و تحقیر می‌کنند بدانند راهی به‌جایی نخواهند برد و ان‌شاالله دشمنان از قدم‌های مردم مأیوس خواهند شد.

انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار