امیر سیاری خبر داد؛

الحاق چندین شناور جدید به نداجا در سال آینده/ استقرار 20 هزار نفر از کارکنان نیروی دریایی در سواحل مکران

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: تا به حال 20 هزار نفر از کارکنان این نیرو در سواحل مکران مستقر شده‌اند، که این عمل و ایجاد بستر خدمت‌رسانی توسط نداجا باعث رشد این مناطق شده است.
کد خبر: ۲۲۶۸۷۱
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۲ - 12February 2017

الحاق چندین شناور جدید به نداجا در سال آینده/ استقرار 20 هزار نفر از کارکنان نیروی دریایی در سواحل مکرانبه گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع پرس، امیر دریادار «حبیب الله سیاری» فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در اولین گردهمایی شورای مدیران ارشد ارگان‌های دریایی گفت: امروز مهم ترین مساله‌ای که نیروی دریایی ارتش در دست دارد تامین امنیت در خلیج عدن، دریای سرخ و تنگه باب المندب است. ما تا کنون 3850 فروند کشتی تجاری و نفتکش ایرانی و 25 کشتی خارجی را در باب المندب و خلیج عدن اسکورت کرده‌ایم.

وی افزود: ناوگروه‌های ما امروز در خلیج عدن حضور دارند، ناوشکن الوند و ناو پشتیبانی بوشهر از 15 مهر ماه به ماموریت اعزام شده‌اند و حدود پنج ماه این ماموریت به طول خواهد انجامید؛ ما برای اولین بار توانستیم دماغه امیدنیک را دور بزنیم که این خود یک رکورد است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: در اوایل سال 2018 همایش فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند به میزبانی نیروی دریایی ارتش برگزار خواهد شد که کشورهایی از اروپا نیز به عنوان عضو ناظر در این اجلاس شرکت خواهند کرد.

دریادار سیاری در رابطه با ساخت شناورهای جدید گفت: امسال و سال آینده چندین فروند شناور جدید به نداجا الحاق خواهد شد.

وی افزود: نداجا به عنوان پیشرو برای آبادانی سواحل مکران به آن جا اعزام شد و تا به حال 20 هزار نفر از کارکنان این نیرو در سواحل مکران استقرار پیدا کرده‌اند که این عمل و ایجاد بستر خدمت رسانی توسط نیروی دریایی ارتش باعث رشد این مناطق شده است.

فرمانده نداجا در پایان افزود: از تمام ارگان‌های دریایی که مدیران ارشد آن‌ها در این جلسه حضور دارند می‌خواهم که به نیروی دریایی کمک کنند تا روند توسعه سواحل مکران سرعت بیشتری به خود بگیرد.

در ادامه دریادار دوم موسوی معاون عملیات نداجا گفت: این نیرو همکاری مستمری در بحث تجسس و نجات و پایش دریایی در جنوب با ارگان‌های دریایی داشته است که این تعامل باعث شده است جان نفرات زیادی با اتکا به توان داخلی نجات پیدا کند.

وی افزود: در بحث رزمایش نیروهای فرامنطقه‌ای که در خلیج فارس انجام گرفت نیروی دریایی ارتش به صورت مستمر این رزمایش را رصد می‌کرد و اشراف اطلاعاتی کاملی را نسبت به این رزمایش داشته است.

دریادار دوم موسوی افزود: ما ارتباطات بین المللی خوبی را با کشورهای منطقه برقرار کردیم، به عنوان مثال هر ساله با نیروی دریایی عمان رزمایش تجسس دریایی را داریم.

گفتنی است این همایش با حضور مدیران ارشد ارگان‌های دریایی به میزبانی نیروی دریایی ارتش در ستاد این نیرو برگزار شد.

انتهای پیام/211

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار