وی در ادامه افزود: جلسات در حوزههای مختلف در سطح
کلان جهت هماهنگی بیشتر انجام شده و استانهای خوزستان و مرزی کشور که مقصد کاروانهای
راهیان نور هستند، فرماندهان آنها توجیه و تمهیدات لازم اندیشیده شده و آماده خدمت رسانی ایمنی و انتظامی به زائران کاروانهای راهیان نور هستند.
سخنگوی نیروی انتظامی در پاسخ به این سوال که با توجه به کاهش سن اعتیاد در کشور چه برنامههایی برای جلوگیری از این شیوع این آسیب دارید، اظهار کرد: کاهش سن اعتیاد در ایران یک معضل بزرگ است، در خوش بینانه ترین در ایران 2 میلیون نفر معتاد داریم و این در حالی است که در کل دنیا دویست و 50 میلیون نفر معتاد بر اساس آمارهای جهانی معتاد وجود دارد، اما مقابله و برخورد با این موضوع جای خود دارد، باید کاری کرد که از افزایش جامعه آماری معتادین جلوگیری شود.
منتظر المهدی در ادامه گفت: راهکار برون رفت از این معضل این است که به ایستگاههای قبل برگردیم. نخستین ایستگاه، ایستگاه خانواده است که باید در آنجا جوانان درک شوند و ادبیاتها تهدید آمیز نباشد و به جای آن از ادبیات تشویق، تحسین و ترغیب استفاده شود. در واقع باید قرارها بین خانواده و فرزندان بیشتر شود تا فرارها به وجود نیاید.
وی ایستگاه دوم را مدارس دانست و افزود: باید در مجامع آموزشی به جوانها یاد داده شود تا به مانند یک نهال که در طوفان خم میشوند اما نمیشکنند، هوشیار باشند و با خلا عاطفی و شکست عشقی به سمت و سوی مواد مخدر نروند.
سخنگوی نیروی انتظامی در پاسخ به سوال دیگری در رابطه با شبکههای اجتماعی اظهار داشت: ضرورت دارد که ساماندهی در این حوزه صورت گیرد و متاسفانه امروز آمار و ارقام حکایت از این دارند که بخشی از جوانان گرفتار این حوزه شدند و در واقع شبکههای اجتماعی قتلگاهی برای جوانان و نوجوانان ما شده است. اگر پروتکل و ضوابط استفاده از شبکههای مجازی رعایت شود و سطح دانش سایبری و مجازی کاربران ارتقا یابد، شاهد بهبود وضعیت خواهیم بود.