همایش تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس در بیرجند برگزار شد

همایش تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس در بیرجند برگزار شد همایش تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس خراسان جنوبی با محوریت سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح و اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در بیرجند برگزار شد.
کد خبر: ۲۲۷۶۹۴
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۴ - 18February 2017
به گزارش خبرنگار دفاع پرس از بیرجند، محمد مهدی علی آبادی رئیس تامین اجتماعی نیروهای مسلح خراسان جنوبی در این همایش گفت: در کشور 700 هزار بازنشسته نیروهای نظامی وجود دارد که از این 6 هزار و 500 نفر در خراسان جنوبی حقوق خود را سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح استان دریافت می کنند.

وی افزود: 6 دفتر خدمات الکترونیکی سانا در شهرهای نهبندان، قاین، طبس، فردوس و دو دفتر در بیرجند وجود دارد که خدمات رفاهی ارائه می دهند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خراسان جنوبی هم در این جلسه گفت: اقتصاد مقاومتی از تاکیدات مقام معظم رهبری است که باید خانواده های نیروهای مسلح در این امر پیشقدم باشند.

سرهنگ پاسدار علی قاسمی افزود: همه باید کمک کنیم تا توجه به اقتصاد مقاومتی در عمل نیز در جامعه نهادینه شود.

وی صبر و استقامت را از ویژگی های خانواده ایثارگران و شهدا دانست و یادآور شد: همه همدیگر را به صبر در مشکلات توصیه کنیم تا مانند دوران دفاع مقدس سرافراز باشیم.

سرهنگ قاسمی یادآور شد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس آمادگی دارد خاطرات همه رزمندگان را ثبت و ضبط نماید تا برای آیندگان مورد بهره برداری قرار گیرد.

در ادامه از 10 نفر از پیشکسوتان که در حوزه ثبت و ضبط خاطرات و اسناد رزمندگان دفاع مقدس با اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس همکاری داشتند، با اهدای لوح تقدیر و هدیه تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین