شاطرزاده در پنجمین کنگره کانون دانشگاهیان ایران اسلامی:
مدیریت وابسته به خوی اشرافیگری نمیتواند اقتصاد مقاومتی را محقق کند
عضو هیأت موسس کانون دانشگاهیان ایران اسلامی با بیان اینکه اقتصاد با مدیریت لیبرالی، هرگز به جایی نخواهد رسید، گفت: مدیریت لیبرال، وابسته، اشرافزده و هزار میلیاردی نمیتواند اقتصاد مقاومتی را جلو ببرد.
به گزارش گروه سایر رسانه های
دفاع پرس، محسن شاطرزاده عضو هیأت موسس کانون دانشگاهیان ایران اسلامی صبح امروز در پنجمین کنگره این کانون در دانشگاه تهران ضمن طرح این سوال که ما در حوزه داخلی با چه تهدیدی مواجه هستیم، تصریح کرد: در داخل کشور با جنگ اقتصادی مواجه هستیم، سه سال است که رهبر معظم انقلاب شعار سال را «اقتصاد مقاومتی» مطرح میکنند و جنگ را هم جنگ اقتصادی مینامند.
وی ادامه داد: راهحل این مسئله را مقام معظم رهبری فرمودهاند که همان مدیریت جهادی است که باید اقتصاد مقاومتی را اداره کنند.
سفیر سابق ایران در برزیل ضمن تأکید بر اینکه با شرایط اسفناکی در اقتصاد روبرو هستیم، اظهار داشت: بیش از 60 درصد از ظرفیت صنایع ما خالی است، بانکهای ما در آستانه ورشکستگی هستند. بانک ملت 3 هزار میلیارد تومان و بانک پارسیان هزار و 200 میلیارد تومان با بدهی انباشته مواجه هستند.
شاطرزاده بیان داشت: در دولت کنونی سه برابر نقدینگی انباشته شده است، وقتی افزایش نقدینگی داریم، با تورم و کاهش ارزش پول وحشتناک روبرو خواهیم شد. همه بایستی چاره بیندیشیم که جنگ جدی است.
وی ادامه داد: تحریمها برداشته نشده است و یک دلار پول نفت هم پس از برجام به ایران برنگشته است. هنوز یک بانک بزرگ خارجی برای فاینانس به ایران نیامده است. این همه هیأت اروپایی که به ایران آمدهاند، برای سرمایهگذاری یک دلار هم وارد نکردهاند، بلکه عاشق بازار مصرفی ایران هستند.
سفیر سابق ایران در برزیل خاطرنشان کرد: در اقتصاد مقاومتی باید به ظرفیتهای خودمان برمیگردیم و آنها را احیا میکنیم. مدیریت لیبرال، وابسته، اشرافزده و هزار میلیاردی نمیتواند اقتصاد مقاومتی را جلو ببرد. این مدیریت وابسته به کدخدا است که امروز هم شاهد هستیم کدخدا همه را سرِ کار گذاشته است.
شاطرزاده خاطرنشان کرد: در حوزه فضایی جوانانمان داشتند بعد از هستهای، اقتدار میآفریدند که متأسفانه تعطیل شد.
وی در مورد ویژگیهای مدیریت جهادی، اظهار داشت: اخلاص و ایمان، ایثار و ازخودگذشتگی، جسارت و شجاعت، عشق به خدمت، ورود به حوزههای ناممکن، امید به آینده روشن، خستگیناپذیر بودن، خلاق و نوآور بودن، شکوفایی و پیشرفت را دنبال کردن و توسعه مدیریت جهادی از ویژگیهای این مدیریت است.
سفیر سابق ایران در برزیل افزود: مدیریتی که در تهران بنشینند و بخواهند سیل سیستان را مدیریت کنند، این مدیریت جهادی نیست. اقتصاد با مدیریت لیبرالی، هرگز به جایی نخواهد رسید. بیش از هزار و 900 هیأت دانشگاهی و فرهنگی به داخل کشور آمدهاند. این سوال مطرح میشود که آیا اینها عاشق پیشرفت و توسعه کشور ایران هستند؟! آنچه حاج قاسم سلیمانی را حاج قاسم کرد، مدیریت جهادیاش بود. ما باید در کانون دانشگاهیان ایران اسلامی جریان گردش نخبگان را شکل دهیم.