با حضور مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس استان مرکزی؛

جلسه هیئت امنای یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد «نراق» برگزار شد

جلسه هیئت امنای یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد «نراق» برگزار شد با حضور مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی و ریاست دانشگاه آزاد «نراق» جلسه هیئت امنای یادمان شهدای گمنام این دانشگاه برگزار شد.
کد خبر: ۲۲۹۴۵۵
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۸ - 27February 2017

به گزارش دفاع پرس از استان مرکزی، سرهنگ پاسدار مصطفی مشایخی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی، در جلسه هئیت امنای یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد «نراق» با اشاره به مباحث فرهنگی و عمرانی این یادمان، اظهار داشت: در ارتباط با بحث عمرانی این یادمان که مربوط به پنج شهید گمنام دفاع مقدس است تاکنون مرحله اسکلت بندی انجام شده و با توجه به نامناسب بودن شرایط جوی آب و هوا ادامه عملیات عمرانی این یادمان از ابتدای سال 96 آغاز می شود.

وی افزود: سال گذشته نیز با توجه به استفتائی که از آیت الله مکارم شیرازی گرفته شد توانستیم شهداء را از قسمت ورودی دانشگاه به مرکزیت منتقل کرده و المان این یادمان را در همان منطقه بسازیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی، تصریح کرد: از آنجایی که محل قبلی در مسیر خطوط اصلی انتقال و امکان تجمع بیش از 3نفر از لحاظ قانونی وجود نداشت این جابه جایی صورت گرفت.

سرهنگ مشایخی با اشاره به مباحث فرهنگی این یادمان، گفت: بحث بعدی یادمان شهدای گمنام پیگیری موضوعات فرهنگی است که در این راستا نیز مقرر گردید مسائل فرهنگی به گروه ویژه‌ای از بسیجیان و انجمن اسلامی این واحد دانشگاهی سپرده شود که تمامی برنامه های فرهنگی با محوریت شهدای گمنام باشد .

گفتنی است که در پایان این نشست مقرر شد که یکشنبه (11 اسفند) جلسه داخلی با حضور هئیت امنای دانشگاه آزاد و اعضای داخلی برگزار و مسائل مطرح شده به بنیاد حفظ آثار منعکس شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین