به گزارش دفاع پرس از چهارمحال و بختیاری، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام در آئین تشییع شهدای گمنام در شهرکرد، اظهار داشت: گوارا باد برشما شهدای عزیز، افتخار شهادت گوارا باد برشما،این مدال بزرگی که خدای متعال به شما عطا کرد. لایق بودید در بندگی خدا کوشیدید تلاش کردید آن گونه که خدا می خواهد باشید بودید و خدا به شما مدال حیات داد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام افزود: همان چیزی که برای آن آفریده شدیم همه آفریده شدیم تا بمانیم، آفریده نشدیم تا به فنا برسیم . شهدا راه بقا و سبک زندگی الهی را انتخاب کردند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد، ادامه داد: مدالی که امروز پس از 30 سال کمتر یا بیشتر دلهای نا آرام شما را دور خود جمع می کند. دلهای شما از همه کنده شد و آمد به راه شهدا بپیوندد. آمدید تا بگوئید شهدا خوب رفتید ما هم می خواهیم بیاییم، دست ما را هم بگیرید. ما می ترسیم از این که شرمنده شهدا شویم؛ چون می دانیم هرچه داریم به برکت شما و جهاد شماست.
وی با بیان اینکه کسی در کشور نیست که خود را مدیون شهدا نداند، افزود: امروز امنیت و عزت اسلامی داریم این به برکت شما و شهادت شماست. هیچ کس نیست در این کشور که خود را مدیون شهدا نداند. همه خود را مدیون شهدا می دانند. این "نباید شرمنده شدن را " با ید تجزیه و واکاوی کنیم که چگونه شرمنده نباشیم.
نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: در دو مسئله خلاصه می کنیم که اگر به جد دنبال کنیم انشاالله روسفید خواهیم بود. پای انقلاب مثل همین شهدا که ایستاده اند. این ها هم سختی دیده اند، تحریم دیده اند، بی عدالتی و تبعیض دیده اند اینها در بعضی جاها در مجلس، در قضا، در کارها، در امورات، در بازار به اینها چه شد؛ اما انقلاب را اصل دیدند و دست از انقلاب نکشیدند؛ لذا ما هم دست از انقلاب نکشیم و این انقلاب را چون جان شیرین مثل شهدا پایش بایستیم.
امام جمعه شهرکرد، ایستادگی پای حرف و گفتمان امام و رهبری را بارزترین شاخصه شهدا دانست و دومین راه شرمنده نشدن در برابر شهیدان را ایستادگی پای ولی فقیه و رهبر عزیزمان دانست.
وی تأکید کرد: مبادا توجیه دیگران، وسوسه هتاکان، توطئه استکبار و مشکلات و شبهه افکنی ها، ظلمات افکنی ها در گوشه و کنار، کوچکترین خللی در دل ما ایجاد کند. امام شئون دارد، شئون ولایت فقیه را رعایت کنیم. این دو مساله کلیدی است همه تلاش دشمن روی این مساله متمرکز است.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام، یادآور شد: پیام شهدا به ما این است که؛ تا آخر پای این انقلاب و پای ولایت فقیه بایستیم. با کسانی که با ولایت زاویه پیدا می کنند آشتی نکنیم."سلمُ لمن سالمک و حربُ لمن حاربکم"، این همه حرف ماست.
وی در پایان گفت: امیدوارم خداوند منان موفقمان بدارد مثل این شهدا مدال حیات را دریافت کنیم. از شما از عمق جانم تشکر می کنم که این قدر باوفا و زمان شناس و قدردان شهدا هستید.