فعال رسانه‌ای استان مازندران در گفت‌وگو با دفاع پرس:

اردوهای راهیان نور هویت دفاع مقدس ما را حفظ می‌کند

فعال رسانه‌ای مازندران گفت: هویت دفاع مقدس ترکیبی از هویت اسلامی و ایرانی است و برگزاری اردوهای راهیان نور می‌تواند این هویت را حفظ کند.
کد خبر: ۲۳۳۷۹۰
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۸ - 03April 2017

عباس رمدانی از فعالان رسانه ای و ایثارگر دفاع مقدس در گفت و گو با خبرنگار دفاع پرس در مازندران اظهار داشت: واژه «راهیان نور»، پس از دوران دفاع مقدس وارد ادبیات، فرهنگ و هویت دوران ما شده است.

وی افزود: سفرهای مردم به ویژه در تعطیلات نوروزی با عنوان اردوهای راهیان نور، موجب آشنایی و ارتباط بیشتر اقشار جامعه اسلامی ما با دوران دفاع مقدس، حماسه های رزمندگان اسلام و جنگ تحمیلی و زنده نگهداشتن یاد و خاطره  شهدای دفاع عاشورایی می شود.

رمدانی اظهار داشت: هویت دفاع مقدس ما ترکیبی از هویت اسلامی و ایرانی است و برگزاری اردوهای راهیان نور می تواند این هویت را حفظ نماید.

وی افزود: تاریخ در دل خود آموزهای فراوانی دارد که می تواند به نسل های بعدی منتقل شود.

این فعال رسانه ای ادامه داد: دفاع مقدس ما با وجود نکات تلخ و اندوهبارخود، حاوی رشادت ها، جان فشانی ها و از خود  گذشتگی هایی است که باید با اقدامات رسانه ای و تبلیغی، به سمع و نظر مردم برسد تا انقلاب همچنان پشتوانه ذخایر خود را داشته باشد، چرا که رمز ماندگاری انقلاب در همراه بودن جوانان و نسل های جدید با گفتمان انقلاب و درس های عاشورایی دفاع مقدس است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار