مدیر شبکه پویا:
اولویت شبکه پویا در سال جدید تمرکز بر آسیبهای اجتماعی است
«سرشار» با بیان اینکه مهمترین کار شبکه پویا در جهت اشتغال نیروهای جوان و فارغ التحصیلان انیمیشنسازی ایجاد ذائقه کارهای ایرانی برای مصرفکننده است، گفت: «اقبال به کار ایرانی که بیشتر شود مشتری هم بیشتر میشود و بنابراین تولید افزایش پیدا میکند.»
به گزارش گروه سایر رسانه های
دفاع پرس، «محمد سرشار»، مدیر شبکه پویا با بیان اینکه در سال جدید یکی از مهمترین موضوعاتی که این شبکه پیگیری میکند را تمرکز بر کودکانی اعلام کرد که از آسیبهای اجتماعی رنج میبرند گفت: «بیان آسیبهای اجتماعی در رده سنی خردسال و کودک خیلی حساس است. نمیتوان برخی آسیبهای اجتماعی را که شیوع ندارد در یک رسانه همگانی مطرح کرد. بر فرض اگر مسئلهای مثل ربایش کودکان که در کشور شیوع ندارد و قشر محدودی دچارش میشوند در رسانه ملی مطرح شود، کودکان از بچه دزدی خواهند ترسید و امنیت روانیشان از بین خواهد رفت.
سرشار تصریح کرد: اما برخی مسائل مانند طلاق، فقر، بیکاری و یا اعتیاد وجود دارند که در جامعه شایع هستند و کودک اگر هم در خانواده خود چنین کسانی نداشته باشد ممکن است در نزدیکانش این گونه افراد را ببیند. اینها مسائلی است که حتماً ما سراغشان خواهیم رفت. قسمتی از آن راجع به خود کودکهای آسیب دیده است و قسمت مهمترش مربوط به بقیه جامعه است که به آنان کمک خواهد کرد. مثلاً رفتار بچهها با یک همکلاسیشان که فرزند طلاق است چگونه باید باشد. آیا او یک آدم عجیب و غریب شده و یا اینکه ما باید کمکش کنیم تا آسیبهایی که دیده ترمیم شود و به زندگی عادی برگردد.
وی در مورد به کار گرفتن نیروهای جوان و فارغ التحصیل از دانشگاه گفت: «ما مهمترین کاری که میتوانیم انجام دهیم ذائقه سازی برای مصرف است. این موضوع را اعلام کردهایم و آماده هم هستیم. ذائقه سازی یعنی کاری کنیم که کودکان ما در شبکه نمایش خانگی یا آنتن تلویزیون به جای اینکه کارهای خارجی ببینند کارهای ایرانی تماشا کنند. این اقبال که بیشتر شود مشتری هم بیشتر میشود و بنابراین تولید هم افزایش پیدا میکند. این کار ما است. اماجاهای دیگر مانند معاونت علمی ریاست جمهوری و غیره باید در حوزه زیر ساختها و بسترها کار بکنند چرا که اگر کشوری این زیرساختها را مهیا نکند شما هرچقدر مشتری ایجاد بکنید آخرش مصرف کننده میشوید.
مدیر شبکه پویا وام های مناسب به تولید کننده های انیمیشن را یکی از این بسترها عنوان کرد و گفت: «ما چگونه از صنعت حمایت میکنیم، یک نمونهاش وامهای با بهره کم و طولانی مدت است. که تولید کنندگان بتوانند خودشان سرمایه گذاری کنند، انیمیشن بسازند و آن را به بازار ارائه کنند. بحث تجهیزات فنی است دیگر مسئله زیر ساختی است، ما امروز دستگاههای موشن کپچر و غیره را تماماً وارد میکنیم. اگر دولت سرمایه گذاری کند و بخش خصوصی با همین وامهایی که به آنها داده شود بتواند آنها را وارد کند، باعث میشود قیمت استفاده از تجهیزاتمان کاهش پیدا کند و بنابراین هزینه کلی ساخت نیز پایین میآید و این موضوع میتواند کمک بزرگی به تولید انیمیشن کند.
منبع: تسنیم