در دیدار مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس قم با رئیس مجلس عنوان شد؛

تاکید لاریجانی بر مساعدت در احداث مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان قم

تاکید لاریجانی بر مساعدت در احداث مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان قم رئیس مجلس شورای اسلامی بر پیگیری و تسریع در روند احداث مرکز فرهنگی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس استان قم و مساعدت در حل مشکلات اعتباری مربوطه تاکید کرد.
کد خبر: ۲۳۴۲۶۸
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۰ - 07April 2017

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قم، احمد حسینی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم در دیدار نوروزی مدیران دستگاه های اجرایی استان با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم قم در مجلس، ضمن تبریک فرارسیدن سال نو، گزارشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان ارائه کرد.

وی همچنین تصویب قانون جامع ایثارگران در مجلس شورای اسلامی را چشم انداز روشنی در راستای خدمت بیشتر و موثرتر به جامعه ایثارگری کشور عنوان نمود.

تکمیل 50 درصدی مرکز فرهنگی انقلاب و دفاع مقدس با تخصیص اعتبار سفر مقام معظم رهبری، بودجه ملی و استانی و ضرورت مشارکت دستگاه ها در تکمیل نهایی آن و نیز تمهید مقدمات ساخت سریال 26 قسمتی سردار شهید مهدی زین الدین با مشارکت صداوسیمای قم از موضوعاتی بود که در این دیدار از سوی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم مطرح شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی نیز با ابراز خرسندی از اقدامات صورت گرفته در استان قم، مرکز فرهنگی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس استان را مرکز ثقلی برای حفظ و نشر فرهنگ و ارزش های فرهنگ جهاد و شهادت برشمرد و بر پیگیری و حل مسائل و مشکلات اعتباری پیش رو و همچنین هموارسازی مسیر اعتباری ساخت سریال شهید زین الدین، قول مساعدت و همکاری لازم را داد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین