آمریکا دور باطلی از سیاستهای شکست خورده را تجربه خواهد کرد
سردار «احمد وحیدی» رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در گفتوگو با خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، در خصوص حمله موشکی آمریکا به سوریه اظهار داشت: آمریکا با این اقدام دست به اشتباه
بزرگی زد، به طوری که اگر بخواهد این راه را ادامه دهد دچار خسران بزرگی میشود و دور باطلی از سیاستهای شکست خورده خود را در دخالتهای نظامیاش در منطقه تجربه
خواهد کرد.
وی در ادامه گفت: آمریکا اگر بخواهد با این گونه اقدامات ضرب شستی نشان دهد و عملیات روانی را علیه ارتش سوریه و جبهه مقاومت ایجاد کند مسلماً موفق نخواهد شد.
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با بیان اینکه دخالتهای امروز آمریکا در منطقه به نقاط تاریک عملکرد این کشور در گذشته برمیگردد و با اشاره به اینکه رئیس جمهور کنونی آمریکا اعلام کرده بود که میخواهد در سیاستهای این کشور تغییراتی ایجاد کند، تصریح کرد: اما آنچه که مشهودست این است که او نیز در تله عملکرد اشتباه درگیر شده است و نتیجه نهایی این کار به نفع آمریکا نخواهد شد.
وی در پایان گفت: یکی از دلایل عمده این اقدام آمریکا پیروزیهای اخیر جبهه مقاومت و موفقیتهایی بوده که در برابر تروریستها کسب شده است و این باعث شد تا حامیان تروریسم، رژیم صهیونیستی و برخی از کشورهای منطقه تلاش کنند که با ورود آمریکا به صحنه ضعف مفرطی که داشتند را به نوعی جبران کنند اما قطعا به نتیجه نخواهند رسید.


