آخرین وضعیت مناطق سیلزده آذربایجانغربی؛
سیل راه ارتباطی ۶۰ روستا را قطع کرد/ امدادرسانی ادامه دارد
بارش شدید باران، ذوب شدن برفها طی دو روز اخیر در آذربایجانغربی موجب طغیان رودخانه و جاری شدن سیل در شهرستانهای «ارومیه»، «اشنویه»، «پیرانشهر»، «میاندوآب»، «چالدران» و «نقده» شده است.
به گزارش گروه سایر رسانههای
دفاع پرس، هماکنون راه ارتباطی ۶۰ روستای استان به دلیل سیل و سیلاب، تخریب راه و پلهای ارتباطی قطع شده و مردم در تامین آب آشامیدنی و مایحتاج اولیه خود دچار مشکل شدهاند.
همچنین بارش متناوب باران در دو روز گذشته موجب وارد آمدن خسارت به زیرساختها و بخشهای کشاورزی در مرکز و جنوب آذربایجان غربی شد.
در شهرستان ارومیه، بارش شدید باران موجب سیلابی شدن رودخانهها در بخش «سیلوانا» و تخریب پلها و جادهها و قطع راه ارتباطی بیش از ۵۰ روستا با مرکز این شهرستان شد.
همچنین وقوع سیلاب تمامی مقاطع تحصیلی بخش «سیلوانای ارومیه» را در روز بیست و ششم فروردین به تعطیلی کشاند.
طغیان «گدارچای» در جنوب آذربایجانغربی نیز به زیرساختها و بخش کشاورزی شهرستان «اشنویه» و «نقده» خسارت وارد کرد و برآورد میزان دقیق خسارتها در دست بررسی است.
تیمهای امدادی در جستجو برای یافتن پیکر نوجوان ۱۲ساله اشنویهای هستند که روز (جمعه) بر اثر سقوط به رودخانه مفقود شده بود.
طغیان رودخانه «زاب» ۵۰ میلیارد ریال به بخش کشاورزی خسارت زد.
در شهرستان «پیرانشهر» نیز بر اساس برآوردهای اولیه، بارش باران و طغیان رودخانه «زاب» بیش از ۵۰ میلیارد ریال به بخش کشاورزی و شیلات این شهرستان خسارت وارد کرده است.
همچنین امروز (شنبه) پنج روستای بخش «باروق میاندوآب» بر اثر طغیان رودخانه «آجرلو» و پنج روستا در «چالدران» بر اثر طغیان رودخانههای محلی در محاصره آب قرار گرفت.
هرچند درحال حاضر تمهیدات لازم برای اسکان سیلزدگان در اردوگاههای موقت و کمکرسانی و تامین تغذیه و آب آشامیدنی، اندیشیده شده ولی مردم سیلزده استان چشم انتظار تسریع در روند امداد و خدماترسانی هستند.
امروز (شنبه) استاندار آذربایجانغربی، وزیر نیرو، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به همراه جمعی از مسئولان آذربایجان غربی از مناطق سیلزده استان بازدید و در جریان آخرین وضعیت امدادرسانی قرار گرفتند.
هماکنون جلسه ستاد مدیریت بحران آذربایجانغربی با حضور وزیر نیرو در استانداری آذربایجانغربی درحال برگزاری است.
در حال حاضر کمکرسانی در اولویت ستاد مدیریت بحران استان قرار دارد و میزان خسارت وارده پس از فروکشکردن تبعات اولیه ناشی از این حادثه بررسی خواهد شد.
هم اکنون گروههای امدادی از دستگاههای اجرایی استان برای کمک به مناطق سیلزده و روستائیانی که در محاصره سیل ماندهاند در تلاش هستند و با قطع بارشها و فروکش کردن طغیان رودخانهها و اتمام عملیات اسکان و امداد و نجات مراحل ارزیابی از میزان خسارتهای وارده نیز انجام میگیرد.
منبع: مهر