به گزارش گروه بینالملل دفاع پرس به نقل از خبرگزاری فرانسه، در پی حمله تروریستی در پاریس، فرانسوا اولاند رئیسجمهور فرانسه خواستار نشست اضطراری شد.شب گذشته در جریان تیراندازی در خیابان شانزه لیزه ِ پاریس، فرد ضارب یک مامور پلیس را به ضرب گلوله کشت و 2 تن دیگر را زخمی کرد.
«پیر هنری برانده» سخنگوی وزارت کشور فرانسه در خصوص چگونگی این تیراندازی گفته است: «کمی بعداز ساعت 9 شب (به وقت محلی) یک اتومبیل کنارخودروی پلیس می ایستد و مردی از آن بیرون آمده و به سوی خودروی پلیس تیراندازی می کند.»
گزارشها حاکی است که مرد مهاجم توسط نیروهای پلیس کشته شده است.این در حالی است که شبهخبرگزاری «اعماق»- سخنگوی داعش- اعلام کرد، گروه داعش مسئولیت تیراندازی در خیابان شانزهلیزه پاریس را به عهده گرفته است. این گروه از فرد مهاجم با عنوان «ابو یوسف» یاد کرده است.