جلسه کمیته هنری ستاد بزرگداشت سه هزار شهید استان سمنان برگزار شد

نخستین جلسه کمیته هنری ستاد بزرگداشت سه هزار شهید استان سمنان به منظور بررسی ویژه برنامه‌های این کمیته در ایام برگزاری کنگره با حضور مسئولان و کارشناسان دستگاه‌های فرهنگی اجتماعی عضو در محل سالن جلسات حوزه هنری استان سمنان برگزار شد.
کد خبر: ۲۳۷۵۵
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۹ - 20July 2014

جلسه کمیته هنری ستاد بزرگداشت سه هزار شهید استان سمنان برگزار شد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از سمنان، در ابتدای این نشست رییس حوزه هنری استان سمنان گفت: با توجه به عنوان کمیته و اهمیت این کنگره عظیم باید کارهای خاص و جذابی خصوصا از سوی کمیته هنری طراحی و اجرا شود.

سید عباس دانایی افزود: برنامههای کمیته هنری ستاد کنگره بزرگداشت سه هزار شهید استان سمنان باید از جذابیت کافی برخوردار باشد تا مخاطبین فراوانی را جذب و رضایت آنان را فراهم سازد. 

رییس کمیته هنری کنگره بزرگداشت سه هزار شهید استان سمنان با بیان اینکه برگزاری جلسه مشترک بین سایر کمیتهها جهت هماهنگی و همراهی میتواند مثمر ثمر باشد، ابراز امیدواری کرد: با طراحی و اجرای برنامههای فرهنگی و هنری در این ایام ضمن بزرگداشت یاد و نام سه هزار شهید استان سمنان، شاهد برگزاری کنگرهای ماندگار و ارزشمند باشیم.

دانایی در ادامه برخی از برنامههای پیشنهادی کمیته هنری را به این شرح اعلام کرد: برگزاری نمایشگاههای عکس، پوستر، نقاشی و طراحی دفاع مقدس، اجرای سرودها و نواها، برگزاری نشست نقد و بررسی آثار ادبی دفاع مقدس و...

در ادامه جلسه رییس ستاد کنگره بزرگداشت سه هزار شهید استان سمنان طی سخنانی گفت: زبان هنر زبان گویایی است و اجرای برنامههای مختلف با زبان هنر از اهمیت بالایی برخوردار است.

عبدالرحیم فریدون افزود: باید سعی شود تا کارهای اثرگذار و برنامههایی دارای محتوا و با مخاطب مشخص در این کمیته برنامه ریزی و اجرا شود.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار