کارشناس مسائل راهبردی مطرح کرد؛

دو شیوه دمشق برای پاسخ به تجاوز تل‌آویو

بسام ابوعبدالله گفت: پاسخ دمشق به حمله رژیم صهیونیستی به دو شیوه خواهد بود؛ شیوه اول، هدف قرار دادن هر جنگنده‌ای که وارد حریم هوایی سوریه شود. شیوه دوم، ادامه ضربه زدن به طرح صهیونیست‌ها در داخل سوریه است.
کد خبر: ۲۳۷۷۱۴
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۹ - 01May 2017
دو شیوه دمشق برای پاسخ به تجاوز تل‌آویوبه گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، بسام ابوعبدالله مدیر مرکز مطالعات دمشق درباره حمله اخیر رژیم صهیونیستی به جنوب غربی فرودگاه دمشق و اطلاعات ضدونقیض درباره هدف این حمله اظهار داشت: پس از حادثه تدمر(تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی) یک جنگنده اسرائیلی سرنگون شد و به یک جنگنده دیگر آسیب وارد شد و این آغاز واکنش مستقیم سوریه بود،‌ حمله اخیر اسرائیل از اراضی اشغالی صورت گرفت و ادعای مربوط به حمله به اسکادران جنگنده‌های ارتش سوریه کاملاً نادرست و بی‌اساس است.

وی افزود: احتمال اینکه اسرائیل انبارهای مهمات را هدف قرار داده باشد، ضعیف است، زیرا منطقی نیست پس از این حمله و تجاوز به این منطقه، سلاح‌های ویژه در این منطقه ذخیره و انبار شود و رژیم صهیونیستی در این زمینه دروغ می‌گوید، این رژیم چندین هدف را از این حمله دنبال می‌کند؛ اولین هدف از این حمله، به راه انداختن جنگ روانی علیه ملت سوریه است،‌ هدف دوم ادامه حمایت از گروه‌های تروریستی مسلح است، اما هدف اساسی همان‌طور که رسانه‌های دشمن هم به‌صراحت به آن اشاره کرده‌اند، فشار بر ایالات متحده آمریکا است تا الحاق جولان اشغالی سوریه به رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخته و دمشق را وادار کند با این مسئله در هر راه حلی در آینده موافقت کند.

این کارشناس سوری درباره واکنش سوریه به این تجاوز گفت: احتمال واکنش سوریه مطرح است، ولی اولویت پاسخ به رژیم صهیونیستی به دو شیوه خواهد بود؛ شیوه اول، هدف قرار دادن هر جنگنده‌ای که وارد حریم هوایی سوریه شود که این مسئله عملاً در اطراف تدمر عملاً اجرا شد،‌ شیوه دوم، ادامه ضربه زدن به طرح اسرائیل در داخل سوریه است، طرحی که از آن به اقلیم جنوب یاد می‌شود و این رژیم با حمایت از گروه‌های تروریستی در نوار مرزی و ایجاد دیوار امن در این راستا تلاش می‌کند.

ابوعبدالله تصریح کرد:‌ هدف از تمام اقداماتی که اسرائیل انجام می‌دهد، ایجاد دیوار امن برای این رژیم است، رژیم صهیونیستی در جست‌وجوی امنیت برای خود است، زیرا از این هراس دارد که مقاومت حزب‌الله به مرزهای جولان منتقل شود و به همین سبب این رژیم،‌ نقاط دفاعی یا گروه‌های دیگر را هدف قرار می‌دهد و به همین سبب از این‌که کفه ترازو به‌سود محور مقاومت و دولت سوریه باشد یا منجر به پیروزی واضح این محور شود، واقعاً احساس نگرانی می‌کند.

وی درباره اخبار و اطلاعاتی که از تحرک نظامی آمریکا با حمایت اردن در جنوب سوریه و تلاش‌های آنها برای ایجاد پایگاه‌های نظامی در آن مناطق حکایت می‌کند، به تسنیم گفت: اساساً جنوب نقطه تمرکز توانمندی‌های نظامی سوریه است، همه می‌دانند که جبهه جنوب، جبهه اساسی و بیانگر نقطه ثقل و محوری نظامی ارتش سوریه است، سخنانی درباره آنچه اقلیم جنوب خوانده می‌شود و تلاش‌های برای اشغال بخش‌هایی از اراضی السویداء، درعا و القنیطره مطرح است، اما احتمال موفقیت این تلاش‌ها صفر است و ارتش سوریه در حال حاضر عملیات مهمی را در منطقه «بیت جن»‌ و مناطق نزدیک آن در کوه الشیخ برای بستن راه به‌روی هر گونه اقدامی در راستای این طرح دنبال می‌‌کند.

کارشناس مسائل راهبردی سوریه خاطرنشان کرد: طرح آمریکا اساساً مبتنی بر ایجاد منطقه نفوذ برای اردن است، چرا که اردن را منطقه‌ حمایت از رژیم صهیونیستی که رژیمش با انگلیسی‌ها و آمریکایی‌ها مرتبط است، می‌داند، این مسئله چیزی که فاش شده باشد، نیست، بلکه همه آن را می‌دانند، نقشی که آمریکا از اردن خواسته است، حمایت بیشتر از گروه‌های تروریستی به‌بهانه مبارزه با داعش است که این مسئله پیامدهای بزرگی دارد. همان‌طور که می‌دانیم پس از اظهارات رئیس جمهور بشار اسد و حمله وی به مواضع اردن،‌ پادشاه اردن کمی از این مسئله عقب‌نشینی کرد. مسئله دیگر این است که محور مقاومت و محور همپیمانان سوریه برای جلوگیری از عملی شدن چنین پروژه‌هایی، طرح‌هایی وضع می‌کنند و قطعاً تعامل با این مسئله گام به گام صورت می‌گیرد.
 
منبع: تسنیم
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار