یادداشت؛

فعالیت مستشاری چگونه تروریسم تلقی می‌شود؟!

تنها کسانی می‌توانند حضور مستشاری در سوریه و عراق که به درخواست رسمی دولت‌های آن کشورها و برای دفاع از مقدسات اسلامی و مبارزه با داعش و جبهه النصره بوده را تروریسم بنامند که خود حامی تروریسم و گروهک‌های تروریستی باشند. عربستان و آمریکا برای سرپوش نهادن بر اقدامات تفرقه افکنانه و جنگ طلبانه خود و حمایت از تروریسم، ترفند «فرافکنی» در پیش گرفته‌اند.
کد خبر: ۲۴۰۲۸۹
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۶ - 22May 2017
فعالیت مستشاری چگونه تروریسم تلقی می‌شود؟!گروه دفاعی امنیتی دفاع پرس ـ رحیم محمدی؛ این روزها شاهد سفر رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا به عربستان سعودی و دیدار وی با سران برخی کشورهای عربی منطقه هستیم. عربستان هر چند به ظاهر خادم الحرمینی جهان اسلام را به واسطه قرار داشتن مکه مکرمه در این کشور بر عهده دارد اما همواره در پازل آمریکا و رژیم صهیونیستی برای برهم زدن امنیت منطقه نقش دارد. او با حمایت‌های بی شمار مالی و تسلیحاتی از گروه‌هایی که داعیه اسلامی دارند اما در واقع تندروهایی هستند که هیچ سنخیتی با اسلام ندارند، اقدام به نا امن کردن منطقه می‌کند.

نمونه این گونه اقدامات دولت سعودی را می‌توان در تشکیل و حمایت از تکفیری‌ها در عراق و سوریه دانست؛ تکفیری‌هایی که به اسم اسلام جنایات بی شماری را مرتکب می‌شوند و تصاویر این جنایات را به صورت گسترده منتشر می‌کنند.

از سوی دیگر دولتی که ادعای خادم الحرمینی جهان اسلام را دارد در سفر خانوادگی رئیس جمهور آمریکا به عربستان در مراسم استقبال از آنها و مراسم‌هایی که با حضور آنها در این کشور برگزار شد، هیچ نشانی از اینکه خادم الحرمین است را حتی به ظاهر هم از خود بروز نداد.

این اقدامات آن‌ها در حالی صورت می‌گیرد که در طول سال‌های پس از انقلاب اسلامی ایران به ویژه در سال‌های اخیر همواره به نوعی دشمنی خود را با ایران به نمایش گذاشته که مورد تحسین کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی واقع شده است.

اکنون نیز در ادامه همان روند یعنی دشمنی آن‌ها با ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران، کشور ما را به اقدامات بی ثبات کننده در منطقه متهم می‌سازند و این اقدامات آنها به جایی رسیده که در بیانیه پایانی نشست «اسلامی-آمریکایی» ریاض که با حضور ترامپ و سران کشورهای عربی برگزار شد، ایران را به حمایت از تروریسم و افراط‌گرایی متهم می‌کنند.

ادعای حمایت ایران از تروریسم هم از آنجا نشأت می‌گیرد که ایران از نهضت‌های مقاومت و ضد صهیونیستی حمایت می‌کند و به ویژه اینکه با حمایت‌هایی که ایران از دولت رسمی عراق و سوریه و نیز گروه‌های مقاومت مردمی در برابر تروریست‌های وابسته به وهابیون، فعالیت این گروه‌های وهابی رو به افول قرار گرفته و حمایت‌های آل سعود هم از آنها نتیجه بخش نیست.

به عبارت دیگر آن‌ها در حالی چنین ادعایی را می‌کنند که حضور ایران در این کشورها به درخواست دولتمردان آنها بوده و این حضور هم صرفا حضوری مستشاری است؛ حضوری که باعث شده تا ایده «از نیل تا فرات» رژیم صهیونیستی محقق نشود.

انتهای پیام/231

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار