نمونه این گونه اقدامات دولت سعودی را میتوان در تشکیل و حمایت از تکفیریها در عراق و سوریه دانست؛ تکفیریهایی که به اسم اسلام جنایات بی شماری را مرتکب میشوند و تصاویر این جنایات را به صورت گسترده منتشر میکنند.
از سوی دیگر دولتی که ادعای خادم الحرمینی جهان اسلام را دارد در سفر خانوادگی رئیس جمهور آمریکا به عربستان در مراسم استقبال از آنها و مراسمهایی که با حضور آنها در این کشور برگزار شد، هیچ نشانی از اینکه خادم الحرمین است را حتی به ظاهر هم از خود بروز نداد.
این اقدامات آنها در حالی صورت میگیرد که در طول سالهای پس از انقلاب اسلامی ایران به ویژه در سالهای اخیر همواره به نوعی دشمنی خود را با ایران به نمایش گذاشته که مورد تحسین کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی واقع شده است.
اکنون نیز در ادامه همان روند یعنی دشمنی آنها با ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران، کشور ما را به اقدامات بی ثبات کننده در منطقه متهم میسازند و این اقدامات آنها به جایی رسیده که در بیانیه پایانی نشست «اسلامی-آمریکایی» ریاض که با حضور ترامپ و سران کشورهای عربی برگزار شد، ایران را به حمایت از تروریسم و افراطگرایی متهم میکنند.
ادعای حمایت ایران از تروریسم هم از آنجا نشأت میگیرد که ایران از نهضتهای مقاومت و ضد صهیونیستی حمایت میکند و به ویژه اینکه با حمایتهایی که ایران از دولت رسمی عراق و سوریه و نیز گروههای مقاومت مردمی در برابر تروریستهای وابسته به وهابیون، فعالیت این گروههای وهابی رو به افول قرار گرفته و حمایتهای آل سعود هم از آنها نتیجه بخش نیست.
به عبارت دیگر آنها در حالی چنین ادعایی را میکنند که حضور ایران در این کشورها به درخواست دولتمردان آنها بوده و این حضور هم صرفا حضوری مستشاری است؛ حضوری که باعث شده تا ایده «از نیل تا فرات» رژیم صهیونیستی محقق نشود.