حجت الاسلام سعیدی با توجه به اوضاع ناآرام در مصر، افزود: نظام سلطه با ایجاد ناامنی و درگیری در کشورهایی مثل سوریه، مصر و ترکیه درصدد ایجاد بحران های داخلی است تا بتوانند در راستای جریانات سازش گام های موثری بردارند و متأسفانه برخی از سران ارتجاع عرب با همه وجود وارد این عرصه شده اند تا به نیابت از نظام سلطه بزرگترین خیانت را به جهان اسلام و جهان عرب مرتکب شوند.
وی با اشاره به اینکه نان و آب سازمان ملل شورای امنیت دست سران سلطه، سران کفر و استکبار است، خاطرنشان کرد: آمریکا و اروپا بیشترین نفوذ را در سازمان ملل شورای امنیت دارند و همواره نفوذ خود را به عنوان ابزاری برای پیشبرد اهدافشان استفاده می کنند؛ حتی زمانی که روسیه و چین در برابر آنها ایستادگی می کنند از شیوه های دیگری از جمله سلاح های غیرمتعارف استفاده نموده و علیه طرف مقابل جنگ روانی راه می اندازند.
حجت الاسلام سعیدی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در خط مقدم ایستادگی مقابل نظام سلطه قرار دارد، اظهار داشت: دستاوردهای انقلاب اسلامی و مقاومت ایران همواره برای نظام سلطه در عرصه های منطقه ای و بین المللی بسیار گران تمام شده است؛ چرا که ایران از برگ برنده و امتیازاتی از جمله میدان مانور، شیوه های چانه زنی در معاملات بین المللی برخوردار است و این امتیازات برای آنها بسیار سنگین تمام شده است.
وی تصریح کرد: امروزه همه جهانیان به خوبی می فهمند که تنها نظامی که از آرمانهای فلسطین و مردم مظلوم غزه حمایت می کند ایران است.
حجت الاسلام سعیدی یادآور شد: متأسفانه امروزه حماس در شرایط خوبی به سر نمی برد، یعنی اعراب و آنهایی که مدافع بودند، گرفتار شدند و آنهایی که مدافع نبودند همچنان در جهت تضعیف حقوق فلسطینی ها می تازند و باز تأکید می کنم تنها نظامی که با همه وجود از مردم فلسطین حمایت می کند جمهوری اسلامی ایران است.
وی با اشاره به استفاده از سلاح غیرمتعارف، دستور سران سلطه بوده، افزود: این مسأله جدیدی نیست و نظام سلطه در گذشته نیز صدام را وادار به حرکات غیرانسانی و حملات شیمیایی علیه ایران کرده بود که نمونه بارز آن حملات شیمیایی در فاو، جزایر مجنون و حلبچه بود و قطعا دست اروپا و آمریکا در این جنایات ضدانسانی دخیل است؛ فرمول ساخت این سلاح های پیشرفته شیمیایی در دست کشورهایی است که پشتیبان و حامی تروریست ها هستند.
حجت الاسلام سعیدی به رفتار محافظه کارانه ارتش مصر در طول نیم قرن اخیر اشاره کرد و گفت: این که ارتش مصر از لاک محافظه کاری خود پس از نیم قرن خارج شده و حالت تهاجمی به خود می گیرد که منجر به قتل عام بی سابقه انسان های بی گناه می شود جای تعجب دارد.
وی اظهار داشت: نکته دیگری که باعث تعجب خیلی ها شده خروج اخوان المسلمین از موضع میانه روی و محافظه کاری است؛ اخوانی ها در 85 سال تأسیس گروهشان، خیلی وارد عرصه های تند و تیز نمی شدند و به نظر می رسد آنها خطرهایی از ناحیه نظام سلطه و جریانات داخلی مصر متوجه شده اند که آنها را تمایل به تندروی کرده است. اخوانی ها نگرانند مسأله الجزایر برای آنها تکرار شود؛ واقعا آینده مصر قابل پیش بینی نیست و اگر هر دو طرف درگیری بر عزم و مقاومت شان پافشاری کنند قطعا باید منتظر حوادث تلخ تری بود.
وی نوع رفتار دیپلماسی عربستان در جریانات منطقه را تعجب برانگیز عنوان کرد و گفت: عربستان همواره در جریان دیپلماسی به عنوان واسطه در مسائل دخالت می کرد اما در دو سال اخیر از لاک محافظه کاری و واسطه گری خارج شده و دست به اقداماتی زده است؛ از لشکرکشی به بحرین گرفته تا حمایت علنی از اشرار و تروریستها در سوریه و یا حمایت از جریان افراطی در لبنان و همچنین ماجرای مقابله با اخوان المسلمین و دفاع از ارتش مصر؛ واقعا این حوادث اخیر تعجب برانیگز است و واقعا مشخص نیست در آینده چه رویدادهایی می خواهد شکل گیرد؛ به نظرم آینده آبستن حوادث تندتر و سخت تری است.
سعیدی در پایان گفت: یا واقعا آمریکایی ها و اروپایی ها در خاورمیانه به شدت حیاتشان را در معرض خطر می بینند و به این شدت کشورهای اقماری را وادار به عکس العمل کرده اند و یا این که این سران مرتجع حیات خودشان را در معرض خطرجدی می بینند که اینچنین به آب و آتش می زنند.