شهید محمدسعید جعفری در آیینه کلام شهید صیاد شیرازی؛

سعید برای من همچون پلی به دنیای معرفت و معنویت بود

شهید صیاد شیرازی درباره شهید محمدسعید جعفری گفته بود: سعید برای من همچون پلی به دنیای معرفت و معنویت بود. این آغاز ارتباط حقیقی‌ام با مربیان بیرونی بود. سعید قشنگ صحبت می‌کرد و قرآن مجید را هم کمی حفظ بود.
کد خبر: ۲۴۳۲۱۱
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۲ - 12June 2017
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «سعید قشنگ صحبت می کرد و حافظ قرآن بود. با بعضی از آیات و روایات صحبت می کرد و اصلا سخنرانی می کرد. در هجده سالگی سخنرانی می کرد...»
 
چه خوش است بیان وصف شهیدی معزز در کلام یک شهید والامقام دیگر. راوی این جملات کسی نیست جز شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، امیر پرافتخار ارتش اسلام در دفاع مقدس. بخشی از این خاطرات کوتاه را در ادامه مشاهده خواهید کرد.
 
سعید برای من همچون پلی به دنیای معرفت و معنویت بود

یک روز دو نفر از من وقت گرفتند در کرمانشاه که با شما می خواهیم ملاقات کنیم، آمدند به ملاقات ما، هر دوی آنها هم کرمانشاهی بودند. گفتند که فلان کس، ما متوجه شده ایم که شما تدینی دارید و خیلی به اسلام علاقه دارید و نماز می خوانید. اجازه می دهید که ما شب ها برای این سربازها و درجه دارها یک ساعت، دو ساعتی جلسه معارف اسلامی بگذاریم؛ ما مطالعاتی داریم ... گفتم: خوب است منتها اگر ضد اطلاعات بفهمد حساب ما را می رسد! زیاد نگویید و فقط داخل گروهان باشید.

در عرض یک ماه که این ها کارکردند، تمام آتشبار ما نماز خوان شدند. جاهایی که می گویند جرقه ایمان و اسلام می گیرد چقدر اثر دارد، مجاهدت و امر به معروف و نهی از منکر چقدر مؤثر می شود؛ این را من اصلا تجربه نکرده بودم.

یک روز دیدم زنگ خانه ما – این قبل از ورود به آمریکاست- را زدند. دیدم همان جوان است با یک جوان دیگر که او را نمی شناختم. گفتند اجازه می دهید ما مزاحمتان بشویم و آمدند. گفتند ما از شما خیلی تدین دیده ایم. یکی از آنها هجده ساله بود و یکی هم سرباز بود و حدودا بیست ساله بود، یعنی با من هفت – هشت سال اختلاف سن داشت. گفتند  می خواستیم استدعا کنیم از شما که این جا در جلسات مذهبی ما شب جمعه ها و ... بیایید، شرکت کنید. خیلی عجیب بود، آن ها بدون ذره ای ترس از سازمان مخوف ضد اطلاعات، بی پرده و مستقیم از من دعوت کردند تا در جلسات محرمانه شب های جمعه شرکت کنم.
 
 سعید برای من همچون پلی به دنیای معرفت و معنویت بود

من این ها را با صراحت می گویم، به خاطر وضعیت های طبیعی آن زمان است، عکس شاه در خانه ما چسبیده بود آن بالا، این وقتی دید که ما زمینه داریم برگشت گفت: خیلی عذر می خواهم، این چیست آن بالا؟! گفتم عکس شاه است. گفت: چه لزومی دارد که این جا باشد؟ من دیدم که خیلی تند برخورد کردند و تندی آن ها خیلی برایم کراهت داشت. خب، جوانی پاک و بی آلایش و مکتبی بود... هیچ زنگاری درون قلبش برایش قابل قبول نبود، منتها ضمن این که من این ها را قبول داشتم، از تندی او کراهت به من دست داد و گفتم: من قبول ندارم ولی احساس کردم اگر آن جا باشد، امنیت ما بیشتر است تا بعدا. یک فکری برای آن بکنم. این طوری جوابش را دادیم و رفت. این جوان که نام او برای همیشه در گوشه ذهنم حک شده، سعید جعفری نام داشت و سیره او را می شود در کرمانشاه پیدا کرد، به عنوان یکی از جوانان شاخص حزب ا... که حتی برای خودش هم یک ترکیبی قبل از انقلاب به وجود آورد و به ثمر رساند. در انقلاب هم فداکاری کرد و درست همان اوایل جنگ بود. وقتی ضد انقلاب داشت بچه های ما را ترور می کرد، شهید شد و به فیض شهادت رسید؛ خدا رحمتش کند.

آن روز هرگز نمی دانستیم در آینده ای نه چندان دور برای دیدن سعید باید به گورستان بروم به مزار شهدا. چند بار به مزار این شهید رفتم. هر وقت فرصت می کردم می رفتم و زیارت می کردم.
 
(سعید) برای من همچون پلی بودبه دنیای معرفت و معنویت. این آغاز ارتباط حقیقی ام با مربیان بیرونی بود. سعید قشنگ صحبت می کرد و قرآن مجید را هم کمی حفظ بود. با بعضی از آیات و روایات صحبت می کردو اصلا سخنرانی می کرد. در هجده سالگی سخنرانی می کرد.
 
منبع: نوید شاهد
نظر شما
پربیننده ها