در این مراسم معنوی حسین صفابخش رئیس هیئت امنای آستان شاهزاده محمد (ع) ضمن توضیحاتی پیرامون این مکان مقدس گفت: سید بزرگواری که در این مکان در شهر کرمان دفن شده است، به اتفاق دو تن از برادران خود سال 247 هجری قمری به سیرجان تشریف آوردند و سال 249 هجری قمری مردم کرمان از این بزرگوار دعوت کردند که به کرمان تشریف آورند.
وی افزود: سید محمد از علما و با دو واسطه به امام هفتم (علیهالسلام) میرسد و از امامزادههای شاخص و قطب چهارم زیارتی کشور محسوب میشود.
صفابخش در ادامه اظهار داشت: پدر ایشان سید ابراهیم مجاب هستند که در حرم امام حسین (علیهالسلام) دارای رواق میباشند و جدشان امام موسی کاظم (علیهالسلام) است.
وی تعداد فرزندان و نوههای سید محمد را 37 نفر ذکر کرد که در شهرهای زرند، رفسنجان، شهربابک، سیرجان، بم و راین ساکن بودهاند و سید محمد سال 301 هجری قمری به فرمان حاکم وقت کرمان به شهادت میرسند و در همین مکان که امروز به نام آستان شاهزاده محمد معروف است، به خاک سپرده میشوند که شجره نامه ایشان هم موجود است.
رئیس هیئت امنای آستان شاهزاده محمد (ع) افزود: بعد
از امام رضا (علیهالسلام)، حضرت معصومه (سلامالله علیها) و حضرت احمد ابن موسی (علیهالسلام) در شیراز،
شاهزاده محمد چهارمین قطب زیارتی کشور است و علمای بزرگواری مانند سید رضی و سید
مرتضی مشهور به علمالهدی از نوادگان ایشان هستند و پدر ایشان سید ابراهیم مجاب میباشد.
وی به حضور 300 خادم افتخاری در این بارگاه اشاره کرد و گفت: در طول سال و مناسبتهای مختلف برنامههای فرهنگی و مذهبی متعددی در این مکان برگزار میشود که متاسفانه فضای موجود جوابگوی سیل عاشقان نیست ونیازمند توجه مسئولین و خیّرین است.
صفابخش افزود: بسیاری از زائران این بارگاه ملکوتی از راه دور و نزدیک حاجت روا شده و این موارد در دفتر آستانه شاهزاده محمد ثبت و بایگانی است و کرامات بسیاری از این بزرگوار مشاهده شده است.