افلاکیان (21)؛

شعارهای انقلابی شما مشت محکمی بر دهان آمریکا است

شهید «محمد دوستکافی» در فرازی از وصیتامه خود می‌نویسد: تجمع شما عزیزان و شعارهای کوبنده ای که شما ندا می‌دهید، مشت محکمی بر دهان منافقین کوردل و شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار است.
کد خبر: ۲۴۵۵۳۸
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۶ - ۰۱:۵۲ - 30June 2017
شعارهای انقلابی شما مشت محکمی بر دهان آمریکا استبه گزارش دفاع پرس از استان مرکزی، همزمان با هشتم تیرماه، 9 ستاره درخشان از کهکشان انسانیت به ندای حق لبیک گفته و برای همیشه آسمانی شدند که شهیدان والامقام «حسن آقامحسنی»، «قاسم باقی زاده»، «محمد تقی بهرامی»، «رضا پاشاخانلو»، «داود حدادی»، «صابر عصاری»، «رضا غفاری»، «محمد گودرزی» و «محمد دوستکافی» می‌باشند.

بیست و دو روز از بهار سال 1345 می‌گذشت که در خانواده دوستکافی در منطقه «جاورسیان» از توابع استان مرکزی، فرزندی قدم به عرصه حیات گذاشت که او را «محمد» نام نهادند.

محمد تا قبل از شروع جنگ تحمیلی با وجود سن کم خود در مبارزات ضد رژیم شاهنشاهی مشارکت می‌کرد و سعی می‌کرد رسالت خود را به عنوان یک مسلمان انجام دهد.

با شروع جنگ تحمیلی برای خدمت مقدس سربازی از پادگان مهندسی لشکر 42 قدر ملحق شد و به جبهه‌ها اعزام شد، وی سرانجام در حالی که در عملیات پدافندی منطقه «شلمچه» درحال خدمت بود، در هشتم تیرماه سال 67 در شرایطی که به تازگی پدر شده بود به دیدار پروردگار خود شتافت.

فرازی از وصیت‌نامه شهید محمد دوستکافی:

هرگز مپندارید کسانی که در راه خدا کشته می‌شوند، مرده‌اند؛ بلکه زنده‌اند و نزذ پروردگار خود روزی می‌خورند. (قرآن کریم/ سوره آل عمران)

با درود فراوان به پیشگاه امام عصر و زمان مهدی موعود (عج) و نایب بر حقش امام خمینی و رزمندگان سلحشور جمهوری اسلامی و امت شهید پرور حزب‌الله ایران.

و با سلام و درود بر شما پدران و مادرانی که همچنین فرزندانی تربیت نموده‌اید تا همانند علی اکبر و قاسم امام حسین (ع) به میدان نبرد جوانمردانه پا نهاده‌اند.

ای ملت شهید پرور ایران و ای امت همیشه در صحنه! از شما عاجزانه تقاضا دارم که این شعار را فراموش نکنید: «ما اهل کوفه نیستیم امام تنها بماند». در راهپیمایی‌هایی که امام عزیزمان اخطار می‌فرماید و در تشییع جنازه‌های این گلگون کفنان که حماسه می‌آفرینند و به پیروزی نهایی که رهبر کبیر انقلاب اسلامی فرموده‌اند: «راه قدس از کربلا می‌گذرد» تا آخرین قطره خون خود کوشا باشید،

تجمع شما عزیزان و شعارهای کوبنده‌ای که ندا می‌دهید، مشت محکمی بر دهان منافقین کوردل و شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار است.

پدر و مادرم! از صمیم دل سلام عرض می‌کنم که مرا ببخشید و حلال کنید و شما ای پدر و مادر عزیزم اگر خواستید از شهادت من گریه کنید و بر سر قبرم آمدید به یاد سالار شهیدان، حسین بن علی و عباس بن علی (علیهاسلام) بیفتید که آنان چگونه در راه خدا با کفار منافقین جنگیدند و اسلام را زنده نگه داشتند و شهید شدند و ما هم مثل آنان وارد جنگ با کفار و منافقین ضد دین و ولایت فقیه شده و می‌جنگیم و شهید می‌شویم تا اینکه اسلام زنده و پایدار بماند.

پدرم و مادرم! کوه بوده و همچون کوه استقامت کنید، مبادا بعد از رفتن من شما از این انقلاب دلسرد شوید. برادران و خواهران عزیزم خدا پشتیبان شما باشد دوستان عزیزم همگی خداحافظ. مرا در کنار شهیدان دفن کنید.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار